Boka din lunch hos oss

Lunchen är ofta ett efterlängtat avbrott och vi vill alltid erbjuda en härlig matupplevelse! Ring och boka på 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

Lunchen står oftast uppdukad vardagar från kl 12.00-13.30. Är ni ett större sällskap går det bra att boka en annan dag och tid.

Klicka här för att läsa mer om våra middagar.

Fredagar från 16/8 finns vår uppskattade Fredagsgryta för 225 kr/person och lördagar från 5/10 kan du avnjuta Strands kafferep mellan kl. 14.00–16.00

Under våra Sommar på Strand-veckor är restaurangen öppen alla dagar för lunch och middag/alt grillbuffé.

Välkommen att boka ditt bord!

Meny vecka 37

Välkomna att boka bord mellan kl 12.00 – 13.15. Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Pris 185 kr för salladsbuffé med härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te med chokladbit.

Fredag 13 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Sotad lax serveras med ljummen tomatsalsa, bakade bönor och dillstompad potatis

Lördag 14 september

Abonnerat för bröllopsfest

Söndag 15 september

Stängt – välkomna på måndag

Meny vecka 38

Välkomna att boka bord mellan kl 12.00 – 13.15. Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Pris 185 kr för salladsbuffé med härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te med chokladbit.

Måndag 16 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Raggmunk serveras med stekt rimmat östgötskt fläsk samt rårörda lingon & grädde 

Tisdag 17 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Bouillabaise (Fransk fiskgryta med fänkål, saffran & rotfrukter) serveras med krutonger, kokt Amandinepotatis samt saffransaioli

Onsdag 18 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

BBQ kryddad helstekt fläskkarré serveras med basilikarostad potatis, pepparsås samt bakade rotfrukter

Torsdag 19 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Dillkött serveras med kokt Amandinepotatis samt pressgurka & rostade betor 

Fredag 20 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Pannbiff på lokalproducerat nötkreatur serveras med sockerstekt lök samt timjanskysås, stekt potatis, bakad broccoli & lingon 

Lördag 21 september

fullbokat

Söndag 22 september

Stängt – välkomna på måndag

Meny vecka 39

Välkomna att boka bord mellan kl 12.00 – 13.15. Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Pris 185 kr för salladsbuffé med härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te med chokladbit.

Måndag 23 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Kålpudding på östgötskt vildsvin serveras med gräddsås, kokt potatis & lingon 

Tisdag 24 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Fiskgratäng med spenat & räkor serveras bakad broccoli & potatismos

Onsdag 25 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Nattbakat högrev serveras med rostad vitlökssås samt baconfrästa bönor och potatisgratäng

Torsdag 26 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Paella (Spanskt ihopkok på ris, saffran, grönsaker, kyckling, skaldjur & korv) serveras med limeaioli 

Fredag 27 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Viltfärsbiffar serveras med enbärsgräddsås samt rostade morötter, saltgurka & lingon 

Lördag 28 september

ingen lunchservering idag, välkomna att boka bord till imorgon söndag

Söndag 29 september

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Kall inkokt lax serveras med kokt Amandinepotatis, pressgurka samt vår egen citron-& dillmajonnäs