Boka din lunch hos oss

Sommaren 2022 kommer vi tyvärr inte, (pga sviterna efter Covid med bla personalbrist som följd), att kunna ha öppet för lunch. Vi rekommenderar er istället att beställa vårt populära matpaket att avnjuta i trädgården alt ta med på utflykten. Ett annat trevligt tips är att boka Matsafari runt Kinda Kanal alt i Kindabygden.

Lunchen är ofta ett efterlängtat avbrott och vi vill alltid erbjuda en härlig matupplevelse! Nedan ser du vilka dagar vi erbjuder lunch 2 – 3 veckor framåt. Ring eller maila din bordsbokning till telefon 0494-792 90 mail reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

VÄLKOMMEN PÅ LUNCH

Mat är så mycket mer än mättnad. Det är glädje och nyfikenhet. Inspiration och energi.  Vi vill att ett lunchbesök hos oss ska vara en upplevelse.

Vi serverar lunch de dagar då vi har konferenser/större sällskap som bokat (obs tyvärr ej 4/7 – 9/8 2022). Välkommen att boka bord mellan kl 12.00 – 13.30. 

Vänligen notera att en bordsbokning via mail måste bekräftas från oss innan den är giltig.

MATPAKET!

Förbeställ vårt populära matpaket och ta med på utflykten alternativt avnjut i vår fina trädgård eller på bryggdäcket. Klicka här och läs mer.

MATSAFARI!

Onsdagar – söndagar under sommarperioden 29/6 tom 7/8, erbjuder vi två härliga sätt att på dagtid äta en 3-rätters middag. Välkommen att boka matsafari runt Kinda Kanal alt i vackra Kindabygden. Klicka här och läs mer.

Glöm inte att förboka ditt besök. 

Vänligen uppge ev kostallergi/vegan/vegetarian etc vid bokningstillfället.

Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Vid fint väder varma dagar sitter du med fördel utomhus på vår vackra altan med utsikt över sjön och trädgården.

Pris: 225 kr för förrätt, sallad, härbakat bröd och bordsservad varmrätt samt bordsvatten och kaffe/te med liten dessert.

Take-away: 165 kr / person

Barn 3- 12 år: 105 kr. Till barnen kan ni också alltid förbeställa pannkakor med sylt och grädde eller köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis.

Meny

Under perioden 4/7 – 9/8 kommer vi tyvärr inte ha någon lunchservering. Detta beror på att vår bransch drabbats hårt av sviterna efter Covid vilket bla medfört en omöjlighet att hitta kockar. Vi beklagar detta men välkomnar dig att boka en Matsafari eller unna dig en längre vistelse med några av våra härliga paket.

Specialkost

För att ge köket bästa förutsättningen att leverera en bra matupplevelse vill vi att du föranmäler ev specialkost. Gäster med allergier är viktiga för oss och vi lagar specialkost utifrån Livsmedelsverkets/EU:s allergenlista. Då vi dagligen hanterar dessa allergener i vårt kök kan vi tyvärr inte ta emot gäster med luftburen allergi, tex nötter eller fisk.

LCHF/GI erhåller varma grönsaker efter säsong som ersättning till kolhydrater och serveras en alternativ fika samt ost istället för dessert. Vänligen observera att ev extra kostnad kan utgå vid specialkostbeställning.

Matsal - Rimforsa Strand