Boka din lunch hos oss

Lunchen är ofta ett efterlängtat avbrott och vi vill alltid erbjuda en härlig matupplevelse! Ring och boka bord på telefon 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

EN GRÖNARE LUNCH

Mat är så mycket mer än mättnad. Det är glädje och nyfikenhet. Inspiration och energi. Därför är våra luncher ett grönare alternativ med hållbarhet och hälsa i fokus. Vi serverar alltid tre alternativ som baseras på vårt lokala skafferi. Och när något tar slut, står en annan rätt på buffébordet. På så sätt nyttjar vi alla resurser på bästa sätt och vi minimerar matsvinnet. Samtidigt ger vi dig en lunch som vi kan vara stolta över. Helt enkelt en grönare matupplevelse.

Lunchen står oftast uppdukad vardagar från kl 12.00-13.30. Är ni ett större sällskap går det bra att boka en annan dag och tid.

Besök oss vid andra tillfällen än till lunch

Klicka här för att läsa mer om våra middagar.

“Gu va schöönt dä ä freda” fyra fredagar under 2020 kommer vi anordna After Work med skönt salongshäng, lugn livemusik och fredagsgryta. Håll utkik under evenemang.

Strands kafferep mellan kl. 14.00–16.00 står uppdukat utvalda lördagar under 2020. Klicka på länken och läs mer.

Under våra Sommar på Strand-veckor är restaurangen öppen alla dagar för lunch och middag/alt grillbuffé.

Aaariba – Karibisk Julbuffé. Vår alldeles egna tradition sedan mer än 20 år tillbaka. Start 27/11 2020. Klicka här för att läsa mer.

Välkommen att boka ditt bord!

Meny vecka 13

16/3, 2020. Med anledning av rådande situation med Corona/Covid-19, har vi beslutat att ersätta våra lunchbufféer med bordsservering. Under vår, vinter och höst erbjuder vi lunch de dagar då vi har konferenser och grupper som bokat. Sommartid har vi öppet för lunch varje dag mellan kl 12-15.
Pga rådande omständigheter har de flesta konferenser bokats av, men några finns kvar och ibland bokas det på så snälla RING oss och fråga om uppdaterat lunchläge för den dag ni önskar komma. Vi kan även ordna lunch för avhämtning de dagar köket har öppet. Pris 125 kr / person.
Vänligen ring oss på tel 0494-792 90 för att boka och för att få reda på dagens meny.
Onsdag 25/3

Soppa på Östgötachampinjoner serveras med kavringskrutonger och krassesallad

-oOo-

Halstrad lax serveras med vitvinsmörsås, ramslökspesto, citronbakade morötter och rostad potatis.

Sallader, smör och bröd. Kaffe/te med chokladbit i salongen.

Välkomna att boka bord mellan kl 12.00 – 13.15. Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld.

Pris 195 kr för soppa, sallader, härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te med chokladbit.