Boka din lunch hos oss

Lunchen är ofta ett efterlängtat avbrott och vi vill alltid erbjuda en härlig matupplevelse! Ring och boka bord på telefon 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

VÄLKOMMEN PÅ LUNCH

Mat är så mycket mer än mättnad. Det är glädje och nyfikenhet. Inspiration och energi.  Vi vill att ett lunchbesök hos oss ska vara en upplevelse.

16/3, 2020. Med anledning av rådande situation med Corona/Covid-19, har vi beslutat att ersätta våra lunchbufféer med bordsservering.

Under vår, vinter och höst erbjuder vi lunch de dagar då vi har konferenser och grupper som bokat. Välkommen att boka bord mellan kl 12.00 – 13.30, begränsat antal platser pga Covid-19.

Vi kan även ordna lunch för avhämtning de dagar köket har öppet. Pris 125 kr / person.

Besök oss vid andra tillfällen än till lunch

Klicka här för att läsa mer om våra middagar.

Strands kafferep mellan kl. 14.00–16.00 står uppdukat utvalda lördagar under 2020. Klicka på länken och läs mer.

Under våra Sommar på Strand-veckor sommaren 2020 håller restaurangen öppet onsdag till söndag för lunch och middag/alt grillkväll.

Aaariba – Karibisk Julbuffé. Vår alldeles egna tradition sedan mer än 20 år tillbaka. Start 27/11 2020. Klicka här för att läsa mer.

Välkommen att boka ditt bord!

Matsal - Rimforsa Strand

Meny

16/3, 2020. Med anledning av rådande situation med Corona/Covid-19, har vi beslutat att ersätta våra lunchbufféer med bordsservering.

Vår, höst och vinter erbjuder vi lunch de dagar en konferens/grupp bokat. Begränsat antal platser pga Covid-19 så glömt inte att förhandsboka. 

Glöm inte att uppge ev kostallergi/vegan/vegetarian etc vid bokningstillfället. Till barnen kan ni, förutom nedanstående meny, beställa:

Barn: Härlagade pannkakor med sylt och grädde eller köttbullar med gräddsås, potatis och lingon, 95 kr / barn.

Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Vid fint väder varma dagar sitter du med fördel utomhus på vår vackra altan med utsikt över sjön och trädgården.

Pris: 195 kr för förrätt, sallad, härbakat bröd och bordsservad varmrätt samt bordsvatten och kaffe/te med liten dessert. Take-away 125 kr / person.

Barn 3- 12 år: 95 kr.

 

Vecka 33

Måndag 10/8

Stängt

Tisdag 11/8

Bakad lättrimmad lax serveras med ljummen matvetesallad smaksatt med persilja, vitlök och citron, en kräm smaksatt med dragon och salvia samt frästa sommarprimörer

Onsdag 12/8

Stekt BBQ marinerad karréskiva serveras med het tomatsås samt rostade rotfrukter och ruccola/spenat/kryddsallad

Torsdag 13/8

Wok på kycklinglårfilé och sommargrönsaker serveras med citronettemarinerade nudlar och grillad tomat

Fredag 14/8

Bifteki (Grekisk pannbiff) serveras med grillad citron, vitlöksyoghurt och stekt ris

På buffé finns liten förrätt, grönsallad och råkostsallad. Kaffe/te med liten dessert serveras i salongen eller utomhus vid fint väder.

Lördag 15/8

Ingen lunch idag, välkommen att boka middag från kl 17.00

Söndag 16/8

Stängt

 

Vecka 34 erbjuder vi lunch följande dagar (meny kommer inom kort)

Tisdag 18/8

 

Onsdag 19/8

 

Torsdag 20/8

 

Fredag 21/8

 

 

Under vår, vinter och höst erbjuder vi lunch de dagar då vi har konferenser och grupper som bokat. Ovanstående datum kan komma att ändras pga avbokningar/påbokningar. RING oss och fråga om uppdaterat lunchläge för den dag ni önskar komma. Vi kan även ordna lunch för avhämtning de dagar köket har öppet. Pris 125 kr / person.