Boka din lunch hos oss

Lunchen är ofta ett efterlängtat avbrott och vi vill alltid erbjuda en härlig matupplevelse! Ring och boka bord på telefon 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

Lunchen står oftast uppdukad vardagar från kl 12.00-13.30. Är ni ett större sällskap går det bra att boka en annan dag och tid.

Klicka här för att läsa mer om våra middagar.

“Gu va schöönt dä ä fredag” fyra fredagar under 2020 kommer vi anordna After Work med skönt salongshäng, lugn livemusik och fredagsgryta. Mer info kommer inom kort.

Strands kafferep mellan kl. 14.00–16.00 står uppdukat utvalda lördagar under 2020. Klicka på länken och läs mer.

Under våra Sommar på Strand-veckor är restaurangen öppen alla dagar för lunch och middag/alt grillbuffé.

Aaariba – Karibisk Julbuffé. Vår alldeles egna tradition sedan mer än 20 år tillbaka. Start 27/11 2020. Klicka här för att läsa mer.

Välkommen att boka ditt bord!

Meny vecka 4

Välkomna att boka bord mellan kl 12.00 – 13.15. Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Pris 195 kr för salladsbuffé med härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te med chokladbit.

Måndag  20/1

Ingen lunch idag – välkommen att boka senare i veckan

Tisdag  21/1

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Ostgratinerad aubergine serveras med het tomatsås samt buljongkokt ris och rostade betor

Onsdag 22/1

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Cheddargratinerad köttfärslimpa serveras med pepparsky samt potatismos och rostade morötter

Torsdag 23/1

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Vegetarisk svamp- & rotfruktslasagne serveras med grön ärtpesto och rostad broccoli

Fredag 24/1

Ingen lunch idag – välkommen att boka bord till helgen

Lördag 25/1

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Lättgravad halstrad lax serveras med kall räksås samt kokt Amandinepotatis och frästa rotfrukter

Söndag 26/1

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Tjälknöl på oxfransyska serveras med potatisgratäng samt rostad kål, rödvinssky och svartvinbärsgelé