Stunder i livet som är till för att firas

Inget får huset att leva upp som när vi förbereder Rimforsa Strand för fest. Bröllop, födelsedagar och andra högtider tillhör livets höjdpunkter. När vi vet era önskemål, tar vi hand om hela arrangemanget. Här finns allt från bröllopsrummet med dess vackra himmelssäng till mysiga enkelrum. Välkomstdrink och middag dukas upp inne eller ute. Fester på Rimforsa Strand är något alldeles extra – ett underbart minne för livet! Bra att veta! Vårt vackra hus är gammalt (fr 1911)  och nu har vi äntligen vår efterlängtade hiss så alla kan komma åt våra utrymmen och rum.

Fest - Rimforsa Strand

Lokaler

Rimforsa Strand erbjuder allt från stora till små festlokaler. Alla kan anpassas till era behov med möblering och utrustning. I hela huset finns wifi och flera av lokalerna är utrustade med den senaste tekniken. Klicka här för att få tips och idéer inför planeringen.

Tårta - Rimforsa Strand

Bröllopstårta

Vad är ett bröllop utan en bröllopstårta!? Vårt kuvertpris inkluderar tårta och kaffe/te. Kökets moussetårtor är fantastiska både för ögat och gommen men givetvis kan du välja andra varianter.

DSC_0173 2-3

Våra rum

Inget rum på Rimforsa Strand är det andra likt. Det är en stor del av charmen med att bo hos oss. Men de har en sak gemensamt – det är alltid lika personligt och trivsamt!

DSC_0798-2-3

Festmeny

För många är bröllopsmiddagen minst lika viktig som själva vigselakten. Rimforsa Strands prisbelönta kök lagar mat från grunden och tillsammans med er ser vi till att middagen blir till ett minne för livet. Kontakta oss för att få menyförslag.

Huvudbyggnaden

Priser

Att ha bröllop på Rimforsa Strand innebär att vi tar hand om hela arrangemanget. Ni talar om hur ni vill ha det så ordnar vi det och ni kan njuta av er festdag i lugn och ro. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

DSC_0345-3_beskuren

VIP

Bricka med frukt och choklad, en flaska champagne eller varför inte en vacker blombukett? Gör vistelsen till något extra för er eller era vänner med VIP på rummet.