Stunder i livet
som är till för att firas

Inget får huset att leva upp som när vi förbereder Rimforsa Strand för fest. Bröllop, födelsedagar och andra högtider tillhör livets höjdpunkter. När vi vet era önskemål, tar vi hand om hela arrangemanget. Här finns allt från bröllopsrummet med dess vackra himmelssäng till mysiga enkelrum. Välkomstdrink och middag dukas upp inne eller ute. Fester på Rimforsa Strand är något alldeles extra – ett underbart minne för livet!

Åsunden med klädda stolar och tyll i taket

Lokaler

Rimforsa Strand erbjuder allt från stora till små festlokaler. Alla kan anpassas till era behov med möblering och utrustning och här finns naturligtvis den senaste tekniken samt fast och trådlöst bredband.

Festmeny

För många är bröllopsmiddagen minst lika viktig som själva vigselakten. Rimforsa Strands prisbelönta kök lagar mat från grunden och tillsammans med er ser vi till att middagen blir till ett minne för livet. Kontakta oss för att få menyförslag.

brllop-sofie-justus-200808

Bra att veta

Här har vi samlat allt som är bra att veta inför din fest och bröllopsplanering.

rimforsa-strand-vid-sjn-sunden-i-stergtland-lake-spericence

Priser

Att ha bröllop på Rimforsa Strand innebär att vi tar hand om hela arrangemanget. Ni talar om hur ni vill ha det så ordnar vi det och ni kan njuta av er festdag i lugn och ro. Är ni fler än 45 personer har ni hela vårt hus för er själva.

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

Dubbelrum - Rimforsa Strand

Våra rum

Inget rum på Rimforsa Strand är det andra likt. Det är en stor del av charmen med att bo hos oss. Men de har en sak gemensamt – det är alltid lika personligt och trivsamt!

VIP - Rimforsa Strand

VIP

Bricka med frukt och choklad, en flaska champagne eller varför inte en vacker blombukett? Gör vistelsen till något extra för er eller era vänner med VIP på rummet.