Weekendpaket –
allt för en lyckad helg

Välkommen till en stunds uppskattat avbrott i vardagen. Våra weekendpaket är personliga och välkomnande – vi vill att ni ska känna er hemma hos oss. Under året har vi olika erbjudande. På vår on-line bokning hittar du paketen som finns tillgängliga just det datum du vill komma. Eller så kontaktar du oss via telefon eller mail så hjälper vi dig att hitta rätt paket för din vistelse.

Weekendpaketen gäller under vår, höst och vinter. Under sommarperioden (vanligtvis slutet av juni tom första veckan i augusti) hänvisar vi dig till Hotellpaket.

rimforsastrand

Bryggliv och bastu

Pris från  1 705  kr/person ( beroende på rumstyp och datum)

Det här är den ultimata vistelsen för dig som älskar bastubad! Som njuter av brasans sprakande och den sköna värmen som snabbt sprider sig. Strandbastun med egen brygga ligger vackert alldeles vid sjön Åsundens fina vatten. Och doppet i sjön, året om, är kanske det bästa av allt!

I priset ingår: 2,5 tim Strandbastubad i egen bastuavdelning (relax/bryggdäck delas med andra gäster) med badrock, badhandduk, frukt & juice, Bastu-ritual, 2-rätters middag med kaffe/te, logi och frukostbuffé.

rimforsa-strand

Ta tillvara på tiden

Pris från 1 380 kr /person

Vi lever här och nu. Men tiden rusar allt snabbare och ibland har vi svårt att hänga med. Då är det viktigare än någonsin att få ett efterlängtat avbrott i tillvaron. Fly vardagen en stund. Koppla bort alla måsten och välj istället att koppla av med en njutbar middag och skön sömn.

I priset ingår: fördrink med snacks, 3-rätters middag med kaffe/te, logi och frukostbuffé

Fredrikas kök

Alla i förkläden

Pris från 1 885 kr/person  (beroende på rumstyp och datum)

Bli en fena på fiskrätter? Eller en smaktävling med vännerna i köket? Här i vårt vackra hus har vi byggt ett alldeles nytt kök för gemensam matlagning och festlig provsmakning. Min antal 8 pers.

“Öppna” tillfällen (dvs där ni kan boka in er även om ni inte är 8 stycken):

Pga Covid-19 har vi ställt in de öppna tillfällena under 2020 och första halvåret 2021. Är ni ett sällskap på 8 – 12 personer kan ni boka valfri dag tisdag tom lördag.

I priset ingår: tilltugg och 1 glas mousserande vid genomgången, matlagningsaktivitet, 3-rätters middag, förkläde att ta med hem, kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé.

Hyr en kajak eller kanot och utforska vårt vackra sjösystem i lugn och ro.

Hela helgen lång

Pris från 2 760 kr/person

Låt hjärna, kropp och själ ta en välbehövlig paus från vardagsstressen och finn lugnet där Östergötland är som vackrast. Här kan du koppla av, återhämta dig och ladda batterierna för att sedan återvända tillbaka till verkligheten, redo för nya utmaningar.

I priset ingår: Fredag: 2-rätters middag med kaffe/te och logi.
Lördag: frukostbuffé, matpaket och frukt, dryck samt chokladbit,  75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (relax/bryggdäck delas med andra gäster) med frukt & juice, välkomstdrink, 4-rätters middag med kaffe/te samt logi. Badrock att låna under vistelsen ingår i paketet.
Söndag: frukostbuffé

vandra-i-kinda-rimforsa-strand-lakespericene

Vandra och cykla

Pris från 1 420 kr/person  (beroende på rumstyp och datum)

Vi har Kindas vackra natur kring husknuten. 110 km av Östgötaleden går genom Kinda och här kan du både vandra och cykla. Väl tillbaka väntar Strandbastubad, god middag och skön sömn. 

 

I priset ingår: matpaket och frukt, dryck samt chokladbit, 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (relax/bryggdäck delas med andra gäster)2-rätters middag med kaffe/te samt logi och frukostbuffé. 

aaariba-karibisk-buffe-pa-rimforsa-strand-web-e1483366900188

Karibiska paket

3/12 – 20/12 2021

På Rimforsa Strand har vi en lite annorlunda jultradition. Istället för julmat dukar vi upp en buffé full med läckra rätter. Kött, fisk, fågel blandas med vegetariska och veganska rätter och massor av exotiska frukter. Lite grönare och lite lättare än ”vanlig” julmat

Karibisk lyx

Pris från 1 560 kr/person ( beroende på rumstyp och datum)

I priset ingår: Eftermiddagsfika, 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (relax/bryggdäck delas med andra gäster) med badrock, frukt, juice & snacks, Karibisk buffé med fördrink och kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé.

Karibiskt mys

pris från 1 250 kr/person  (beroende på rumstyp och datum)

I priset ingår: Karibisk buffé med fördrink och kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé.

DSC_0753-3-2

Bästa fredagsmyset

Pris från 1 125  kr/person

Äntligen fredag! Checka ut från jobbet och in på vackra och välkomnande Rimforsa Strand. Här kopplar du av och återhämtar dig efter en hektisk vecka. Sen kan du återvända hem – fulladdad med ny energi inför helgen.

I priset ingår: 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (relax/bryggdäck delas med andra gäster) med badhandduk, frukt & juice, Strands pasta med sallad, smör och bröd, logi i delat rum och frukostbuffé.

Mors- & Farsdagsfirande på Rimforsa Strand

Lazy lyxweekend

Pris från 1 785 kr/person

Lördagen är helgens absoluta höjdpunkt! Unna dig en lyxig vistelse hos oss och gör helgen till något alldeles extra. Välkommen att ladda batterierna med god lokalproducerad mat, väl valda drycker och härlig kvalitetstid tillsammans.

I priset ingår: matpaket och frukt, dryck samt chokladbit (packas som take-away och äts där ni önskar), 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (relax/bryggdäck delas med andra gäster) med badrock, badhandduk, frukt & juice, välkomstdrink, 4-rätters middag samt logi och frukostbuffé

Rimforsa Strand

Kajak, kropp och själ

13/5 – 30/9 2021
Pris från 1 575 kr / person (beroende på rumstyp och datum)

Tänk dig att tyst glida fram på spegelblank sjö. Kanske få se en havsörn? Göra ett strandhugg, avnjuta medhavd matsäck och ta ett dopp i sjön. Att paddla kajak på sjösystemet är en upplevelse för kropp som själ. Väl tillbaka väntar lyxen med bastubad, middag och skön sömn i vackert inredda rum.

I priset ingår: en dags kajakhyra, 2-rätters middag alt grillkväll med kaffe/te,  logi och frukostbuffé

X