Weekendpaket –
allt för en lyckad helg

Välkommen till en stunds uppskattat avbrott i vardagen. Våra weekendpaket är personliga och välkomnande – vi vill att ni ska känna er hemma hos oss. Under året har vi olika erbjudande. Kontakta oss så berättar vi mer om vilka paket som finns när du vill komma till oss!

PGA RÅDANDE SAMHÄLLSSITUATION HAR VI BEGRÄNSADE ÖPPETTIDER OCH VI KAN DÄRFÖR INTE ALLTID ERBJUDA ALLA VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER.

Tom 30/6 2020 har restaurangen öppet kvällstid torsdag tom lördag

1/7 – 8/ har restaurangen öppet för lunch och kväll onsdag tom söndag

Ibland kan en större grupp ha bokat in sig även andra dagar så ring oss gärna för att få uppdaterad information.

Höstens öppettider har vi i skrivande stund inte tagit något beslut om.

Weekendpaketen gäller under vår, höst och vinter. Under sommarperioden 24/6 – 9/8 2020 hänvisar vi dig till Hotellpaket.

rimforsastrand

Bryggliv och bastu

fr 1 520  kr/person

Det här är den ultimata vistelsen för dig som älskar bastubad! Som njuter av brasans sprakande och den sköna värmen som snabbt sprider sig. Strandbastun med egen brygga ligger vackert alldeles vid sjön Åsundens fina vatten. Och doppet i sjön, året om, är kanske det bästa av allt!

I priset ingår: Strandbastubad med badrock, badhandduk, frukt & juice, SPA-ritual, 2-rätters middag med kaffe/te, logi i delat rum & frukostbuffé.

rimforsa-strand

Ta tillvara på tiden

fr 1 250 kr /person

Vi lever här och nu. Men tiden rusar allt snabbare och ibland har vi svårt att hänga med. Då är det viktigare än någonsin att få ett efterlängtat avbrott i tillvaron. Fly vardagen en stund. Koppla bort alla måsten och välj istället att koppla av med en njutbar middag och skön sömn.

I priset ingår: fördrink, 3-rätters middag med kaffe/te, logi i delat rum och frukostbuffé

Fredrikas kök

Alla i förkläden

fr 1 855 kr/person

Bli en fena på fiskrätter? Eller en smaktävling med vännerna i köket? Här i vårt vackra hus har vi byggt ett alldeles nytt kök för gemensam matlagning och festlig provsmakning. Mini antal 10 pers.

“Öppna” tillfällen (dvs där ni kan boka in er även om ni inte är 10 stycken):

8-9/2, 21-22/3, 10-11/10 och 21-22/11 2020.

I priset ingår: tilltugg och 1 glas mousserande vid genomgången, matlagningsaktivitet, 3-rätters middag, förkläde att ta med hem, kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé.

Hyr en kajak eller kanot och utforska vårt vackra sjösystem i lugn och ro.

Hela helgen lång

fr 2 445 kr/person

Låt hjärna, kropp och själ ta en välbehövlig paus från vardagsstressen och finn lugnet där Östergötland är som vackrast. Här kan du koppla av, återhämta dig och ladda batterierna för att sedan återvända tillbaka till verkligheten, redo för nya utmaningar.

I priset ingår: Fredag: Strandbastubad med badrock, badhandduk, Fredagsgryta och logi i delat rum.
Lördag: frukostbuffé, eftermiddagskaffe med bla kex, ost och kaka, Strand-bastubad med badrock, badhandduk, frukt & juice, välkomstdrink, 4-rättersmiddag med kaffe/te samt logi i delat rum.
Söndag: frukostbuffé

vandra-i-kinda-rimforsa-strand-lakespericene

Vandra och cykla

fr 1 215 kr/person

Vi har Kindas vackra natur kring husknuten. 110 km av Östgötaleden går genom Kinda och här kan du både vandra och cykla. Väl tillbaka väntar Strandbastubad, god middag och skön sömn. 

 

I priset ingår: Matpaket med wrap alt bulgursallad, frukt och dryck, Strandbastubad med juice & snacks2-rätters middag med kaffe/te samt logi i delat rum samt frukostbuffé. 

aaariba-karibisk-buffe-pa-rimforsa-strand-web-e1483366900188

Karibiska paket

fr 1 050 kr/person
27/11 – 20/12 2020

På Rimforsa Strand har vi en lite annorlunda jultradition. Istället för julmat dukar vi upp en buffé full med läckra rätter. Kött, fisk, fågel blandas med vegetariska och veganska rätter och massor av exotiska frukter. Lite grönare och lite lättare än ”vanlig” julmat

Karibisk lyx

1 375 – 1 675 kr/person

I priset ingår: Eftermiddagsfika, Strandbastubad med badrock, frukt, juice & snacks, Karibisk buffé med fördrink och kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé.

Karibiskt mys

1 050 – 1 395 kr/person

I priset ingår: Karibisk buffé med fördrink och kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé.

DSC_0753-3-2

Bästa fredagsmyset

fr 995  kr/person

Äntligen fredag! Checka ut från jobbet och in på vackra och välkomnande Rimforsa Strand. Här kopplar du av och återhämtar dig efter en hektisk vecka. Sen kan du återvända hem – fulladdad med ny energi inför helgen.

I priset ingår: Strandbastubad med badrock, badhandduk, frukt & juice, Fredagsgryta med kaffe/te, logi i delat rum och frukostbuffé.

Mors- & Farsdagsfirande på Rimforsa Strand

Lazy lyxweekend

fr 1 575 kr/person

Lördagen är helgens absoluta höjdpunkt! Unna dig en lyxig vistelse hos oss och gör helgen till något alldeles extra. Välkommen att ladda batterierna med god lokalproducerad mat, väl valda drycker och härlig kvalitetstid tillsammans.

I priset ingår: Eftermiddagskaffe med bla ost, kex och kakor, Strandbastubad med badrock, badhandduk, frukt & juice, välkomstdrink, 4-rättersmiddag samt logi i delat rum och frukostbuffé