Boka din middag hos oss

När dagen går mot sitt slut är det härligt att få slå sig ner och bli serverad mat tillagad med tanke och omsorg. Ring och boka bord och meny på 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

Måndag till torsdag bokar du bord mellan kl 18.00 – 19.30, fredag och lördag 17.00 – 19.30. Söndagar har restaurangen stängt (om ni inte är ett större sällskap som vill boka). Under sommaren har restaurangen öppet alla dagar i veckan. 

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

”Gu va schööönt dä ä fredag”. Vid fyra tillfällen under 2020 kommer vi att anordna After Work. Skön stämning, fredagsgryta och livemusik. Mer information kommer inom kort.

Utvalda lördagar under 2020 står vårt uppskattade Strands kafferep uppdukat mellan kl 14.00–16.00. Klicka på länken och läs mer.

Glöm inte att att boka bord! Max antal platser per sittning!

Aaariba! 22/11 går startskottet för vår alldeles egna jultradition – Karibisk buffé.

Under våra Sommar på Strand-veckor (29/6–9/8 2020) är restaurangen öppen för lunch och middag alla dagar i veckan.

762a0439

Meny vecka 47

Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Äter du vegetariskt eller vill ha fisk istället för kött eller tvärtom ordnar vi det men glöm inte att uppge det vid bokningen. Då ger vi köket bästa förutsättningen att förbereda önskemålen på bästa sätt. Till barn finns det köttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingon eller pannkakor.

Måndag 18 november

Gräddvispad soppa på jordärtskocka serveras med royal på Brostorps hemost samt baconchips

-oOo-

Dillrimmad sejrygg serveras med ragu på spetskål och Karl-Johan svamp samt brynt valnötssmör

-oOo-

Vaniljparfait serveras med ljummen hjortronmylta samt krispigt flarn och mandelfinansiere

Tisdag 19 november

Saltbakad röd- & gul beta serveras med trattkantarellskum samt lättsekt ekskivling och kryddörter

-oOo-

Rödvinsbrässerad oxkind serveras med halstrat sidfläsk, smörslungade champinjoner och rostad steklök samt potatispuré och friterad kål

-oOo-

Klassisk Créme Brûlée serveras med chokladbrownie, honeycomb och torkade hallon

Onsdag 20 november

Gräddvispad soppa på jordärtskocka serveras med royal på Brostorps hemost samt baconchips

-oOo-

Dillrimmad sejrygg serveras med ragu på spetskål och Karl-Johan svamp samt brynt valnötssmör

-oOo-

Vaniljparfait serveras med ljummen hjortronmylta samt krispigt flarn och mandelfinansiere

Torsdag 21 november

Saltbakad gul och röd beta serveras med trattkantarellskum samt lättstekt ekskivling och kryddörter

-oOo-

Rödvinsbrässerad oxkind serveras med halstrat sidfläsk, smörslungade champinjoner och rostad steklök samt potatispuré och friterad kål

-oOo-

Klassisk Creme Brûlèe serveras med chokladbrownie, honeycomb och torkade hallon

Fredag 22 november

Aaaariba – premiär för årets Karibiska julbuffé

Lördag 23 november

Karibisk julbuffé kl 16.30 och 19.00

Söndag 24 november

Stängt på kvällen välkommen tillbaka nästa vecka

 

Priser

3-rätters middag: 595 kr / person

2-rätters middag: 470 kr / person

Varmrätt med sallad, smör och bröd: 345 kr / person

Karibisk Julbuffé: 625 kr / person inkl fördrink och kaffe/te