Boka din middag hos oss

När dagen går mot sitt slut är det härligt att få slå sig ner och bli serverad mat tillagad med tanke och omsorg. Ring och boka bord och meny på 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

Med anledning av rådande samhällssituation har restaurangen denna sommar (1/7 – 8/8)  öppet onsdag tom söndag. Välkommen att boka bord mellan kl 17.00 – 20.00  

Dessa dagar går  det också fint att beställa vår middagspåse och ta med hem.

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

“Gu va schööönt dä ä fredag”. Vid fyra tillfällen under 2020 kommer vi att anordna After Work. Skön stämning, fredagsgryta och livemusik. Mer information kommer inom kort.

Utvalda lördagar under 2020 står vårt uppskattade Strands kafferep uppdukat mellan kl 14.00–16.00. Klicka på länken och läs mer.

Glöm inte att att boka bord! Max antal platser per sittning!

Aaariba! 27/11 2020 går startskottet för vår alldeles egna jultradition – Karibisk buffé.

Under våra Sommar på Strand-veckor (1/7–9/8 2020) är restaurangen öppen för lunch och middag onsdag – söndag.

762a0439
Fredrikas kök
762a0737

Meny

1/7 – 8/8 2o20: Boka bord 17.00 – 20.00, torsdag, lördag & söndag.

Onsdag och fredag grillkväll, boka sittning 17.00 eller 19.15.

Det går även att beställa nästan alla rätter som take-away

Klicka här för att läsa våra rutiner gällande Corona/Covid-19

För att vi ska ta hand om er på bästa sätt önskar vi att ni förhandsbokar via telefon eller e-post. Det kan även gå bra att komma med kort varsel. Begränsat antal platser pga Covid-19.

BOKA DIN MIDDAGSPÅSE OCH ÄT HEMMA

Hämtas kall med instruktion hur du tillagar det sista hemma. Klicka här för att få veta mer

Välkommen att boka bord till middag onsdag till söndag.

Köket öppnar kl 17.00, sista bordsbokning kl 20.00. Glöm inte att uppge ev allergier vid bokningstillfället.

Förutom nedanstående menyer kan ni beställa:

 

STRANDS RÅRAKA –  nästan som Östergötlands landskapsrätt – raggmunk. Serveras med löjrom, syrad grädde, rostad blomkål och finhackad lök

135 kr                          

STRANDBURGARE: Vår hemgjorda 150g hamburgare gjord på närproducerat nötkött serveras med rostat bröd, cheddar från Väddö gårdsmejeri, rökt sidfläsk, inlagd rödlök och Dijonaise. Liten grönsallad med Kindagurka och tomat samt pommes smaksatt med skånsk Alpost

195 kr

KÖKETS GLASSCOUPÉ: Finns i 2 olika variationer. Glass och goda tillbehör. Fråga personalen för att få reda på vad kvällens kock komponerat 

95 kr

Menyerna kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Äter du vegetariskt eller har någon allergi ordnar vi givetvis en meny till dig men glöm inte att uppge det vid bokningen. Då ger vi köket bästa förutsättningen att förbereda önskemålen på bästa sätt.

 

Meny vecka 28

Meny vecka 29

Meny vecka 30

Meny vecka 31

Meny vecka 32

 

PRISER

3-rätters middag: 595 kr / person

2-rätters middag: 470 kr / person

Varmrätt med sallad, smör och bröd: 345 kr / person

 

barn 3- 12 år halva priset, 0-2 år äter gratis (betalar för dryck)

Till barn finns det köttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingon, barnhamburgare med pommes eller pannkakor, pris 95 kr / person