Boka din middag hos oss

När dagen går mot sitt slut är det härligt att få slå sig ner och bli serverad mat tillagad med tanke och omsorg. Ring och boka bord och meny på 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

Måndag till torsdag bokar du bord mellan kl 18.00 – 19.30, fredag och lördag 17.00 – 19.30. Söndagar har restaurangen stängt (om ni inte är ett större sällskap som vill boka). Under sommaren har restaurangen öppet alla dagar i veckan. 

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

“Gu va schööönt dä ä fredag”. Vid fyra tillfällen under 2020 kommer vi att anordna After Work. Skön stämning, fredagsgryta och livemusik. Mer information kommer inom kort.

Utvalda lördagar under 2020 står vårt uppskattade Strands kafferep uppdukat mellan kl 14.00–16.00. Klicka på länken och läs mer.

Glöm inte att att boka bord! Max antal platser per sittning!

Aaariba! 27/11 2020 går startskottet för vår alldeles egna jultradition – Karibisk buffé.

Under våra Sommar på Strand-veckor (29/6–9/8 2020) är restaurangen öppen för lunch och middag alla dagar i veckan.

762a0439

Meny vecka 4

Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Äter du vegetariskt eller vill ha fisk istället för kött eller tvärtom ordnar vi det men glöm inte att uppge det vid bokningen. Då ger vi köket bästa förutsättningen att förbereda önskemålen på bästa sätt. Till barn finns det köttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingon eller pannkakor.

Måndag 20/1

Sotad purjolök serveras med smörstekt portabello och palsternackspuré smaksatt med brynt smör samt saltrostade valnötter och gremolata

-oOo-

Bakad sejrygg serveras med rotselleri bakad med hemost från Brostorp, saltsotad lök samt mussel- & rödvinskaramell

-oOo-

Kaffekaka serveras med svartvinbärsmousse, salt kolasås och krispigt mandelflarn 

Tisdag 21/1

Räksoppa smaksatt med jordärtskocka serveras med räk- & citronmousselin samt kryddgrönt

-oOo-

56° C tempererat hjortytterlår serveras med rotfruktsterrrine,  friterad rotselleri och smörad reduktion på aronia och viltfond 

-oOo-

Havtorn i 3 former (glass, inkokt, flarn) serveras med chokladfondant samt havre- & vitchokladkrisp

Onsdag 22/1

Sotad purjolök serveras med smörstekt portabello och palsternackspuré smaksatt med brynt smör samt saltrostade valnötter och gremolata

-oOo-

Bakad sejrygg serveras med rotselleri bakad med hemost från Brostorp, saltsotad lök samt mussel- & rödvinskaramell

-oOo-

Kaffekaka serveras med svartvinbärsmousse , salt kolasås och krispigt mandelflarn 

Torsdag 23/1

Räksoppa smaksatt med jordärtskocka serveras med räk- & citronmousselin samt kryddgrönt

-oOo-

56° C tempererat hjortytterlår serveras med rotfruktsterrrine,  friterad rotselleri och smörad reduktion på aronia och viltfond 

-oOo-

Havtorn i 3 former (glass, inkokt, flarn) serveras med chokladfondant samt havre- & vitchokladkrisp 

Fredag 24/1

Vänligen kontakta oss om ni är ett större sällskap som vill boka

Lördag  25/1

Räksoppa smaksatt med jordärtskocka serveras med räk- & citronmousselin samt kryddgrönt

-oOo-

56° C tempererat hjortytterlår serveras med kroppkaka fylld med gräddig Karl-Johan svamp,  friterad rotselleri och smörad reduktion på aronia och viltfond 

-oOo-

Havtorn i 3 former (glass, inkokt, flarn) serveras med chokladfondant samt havre- & vitchokladkrisp

Söndag 26/1

stängt – välkommen tillbaka nästa vecka

 

3-rätters middag: 595 kr / person

2-rätters middag: 470 kr / person

Varmrätt med sallad, smör och bröd: 345 kr / person