Boka din middag hos oss

När dagen går mot sitt slut är det härligt att få slå sig ner och bli serverad mat tillagad med tanke och omsorg. Ring och boka bord och meny på 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

Höst och vinter 2020 är restaurangen öppen torsdag, fredag och lördag. Välkommen att boka bord mellan kl 17.00 – 20.00  

Tisdagar och onsdagar serverar vi middag när vi har konferensbokningar och då bokar du bord mellan kl  18.00 – 19.30.

Nedan uppdaterar vi bokningsläget för 2 veckor framåt. Större sällskap kan boka valfri dag tisdag – lördag. 

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

Besök oss till andra tillfällen än middag

Utvalda lördagar under 2020 står vårt uppskattade Strands kafferep uppdukat mellan kl 14.00–16.00. Klicka på länken och läs mer.

Glöm inte att att boka bord! Max antal platser per sittning!

Aaariba! 27/11 2020 går startskottet för vår alldeles egna jultradition – Karibisk buffé.

Lunch, de dagar vi har konferenser / grupper erbjuder vi lunch. Pris 195 kr för liten förrätt, sallad, smör, härbakat bröd och bordsserverad varmrätt samt bordsvatten, kaffe/te med liten dessert. Klicka här för att läsa mer.

762a0439
Fredrikas kök
762a0737

Meny

Höst och vinter 2020 är restaurangen öppen torsdag, fredag och lördag. Välkommen att boka bord mellan kl 17.00 – 20.00.

Tisdagar och onsdagar serverar vi middag när vi har konferensbokningar och då bokar du bord mellan kl  18.00 – 19.30. (obs endast konferensgruppens meny erbjuds)

Nedan uppdaterar vi bokningsläget för 2 veckor framåt. Större sällskap kan boka valfri dag tisdag – lördag. 

Klicka här för att läsa våra rutiner gällande Corona/Covid-19

För att vi ska ta hand om er på bästa sätt önskar vi att ni förhandsbokar via telefon eller e-post. Det kan även gå bra att komma med kort varsel. Begränsat antal platser pga Covid-19.

Förutom nedanstående menyer kan ni torsdag, fredag och lördag beställa:

Klassisk Skagenröra –  Serveras på vår hembakade kavring samt med forellrom och kryddsallad

115 kr                          

STRANDBURGARE: Vår hemgjorda 150g hamburgare gjord på närproducerat nötkött serveras med rostat bröd, cheddar från Väddö gårdsmejeri, rökt sidfläsk, inlagd rödlök och Dijonaise. Liten grönsallad med Kindagurka och tomat samt pommes smaksatt med skånsk Alpost

195 kr

KÖKETS GLASSCOUPÉ: 3 olika glasskulor med goda tillbehör. Fråga personalen för att få reda på vad kvällens kock komponerat.

95 kr

Menyerna kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Äter du vegetariskt eller har någon allergi ordnar vi givetvis en meny till dig men glöm inte att uppge det vid bokningen. Då ger vi köket bästa förutsättningen att förbereda önskemålen på bästa sätt.

Meny vecka 38

MÅNDAG 14/9

Stängt

TISDAG 15/9

Svamptartar serveras med friterad kapris, papperrotscréme samt picklad lök och smördegsgrissini rostad med Drottning Omma från Löt

-oOo-

56° C tempererat kalvinnanlår serveras med potatis- & purjolöksquiche (paj), syrad polkabeta samt portvinssås och höstprimörer

-oOo-

Inkokt päron från trädgården smaksatt med vanilj & ingefära. Serveras med vår egna vaniljglass, friterad scones samt päronchips och päronsirap

ONSDAG 16/9

Strands rökta rådjursstek serveras med friterad blomsterkål, krasseemulsion samt saltrostad beta

-oOo-

Fisk: Grillad hälleflundra serveras med citronette på brynt smör, frästa bönor och blad samt puré på potatis och persiljerot

-oOo-

Crème brûllé smaksatt med lakrits serveras med krispigt flarn på solroskärnor samt hallonkompott och blad från trädgården

TORSDAG 17/9

Svamptartar serveras med friterad kapris, papperrotscréme samt picklad lök och smördegsgrissini rostad med Drottning Omma från Löt

-oOo-

Kött: 56° C tempererat kalvinnanlår serveras med potatis- & purjolöksquiche (paj), syrad polkabeta samt portvinssås och höstprimörer

alt

Fisk: Grillad hälleflundra serveras med citronette på brynt smör, frästa bönor och blad samt puré på potatis och persiljerot

-oOo-

Inkokt päron från trädgården smaksatt med vanilj & ingefära. Serveras med vår egna vaniljglass, friterad scones samt päronchips och päronsirap

FREDAG 18/9

Strands rökta rådjursstek serveras med friterad blomsterkål, krasseemulsion samt saltrostad beta

-oOo-

Fisk: Grillad hälleflundra serveras med citronette på brynt smör, frästa bönor och blad samt puré på potatis och persiljerot

alt

Kött: 56° C tempererat kalvinnanlår serveras med potatis- & purjolöksquiche (paj), syrad polkabeta samt portvinssås och höstprimörer

-oOo-

Crème brûllé smaksatt med lakrits serveras med krispigt flarn på solroskärnor samt hallonkompott och blad från trädgården

LÖRDAG 19/9

Abonnerat för bröllopsfest

SÖNDAG 20/9

Stängt

Meny vecka 39

MÅNDAG 21/9

Stängt

TISDAG 22/9

Svamptartar serveras med friterad kapris, papperrotscréme samt picklad lök och smördegsgrissini rostad med Drottning Omma från Löt

-oOo-

56° C tempererat kalvinnanlår serveras med potatis- & purjolöksquiche (paj), syrad polkabeta samt portvinssås och höstprimörer

-oOo-

Inkokt päron från trädgården smaksatt med vanilj & ingefära. Serveras med vår egna vaniljglass, friterad scones samt päronchips och päronsirap

ONSDAG 23/9

Strands rökta rådjursstek serveras med friterad blomsterkål, krasseemulsion samt saltrostad beta

-oOo-

Fisk: Grillad hälleflundra serveras med citronette på brynt smör, frästa bönor och blad samt puré på potatis och persiljerot

-oOo-

Crème brûllé smaksatt med lakrits serveras med krispigt flarn på solroskärnor samt hallonkompott och blad från trädgården

TORSDAG 24/9

Svamptartar serveras med friterad kapris, papperrotscréme samt picklad lök och smördegsgrissini rostad med Drottning Omma från Löt

-oOo-

Kött: 56° C tempererat kalvinnanlår serveras med potatis- & purjolöksquiche (paj), syrad polkabeta samt portvinssås och höstprimörer

alt

Fisk: Grillad hälleflundra serveras med citronette på brynt smör, frästa bönor och blad samt puré på potatis och persiljerot

-oOo-

Inkokt päron från trädgården smaksatt med vanilj & ingefära. Serveras med vår egna vaniljglass, friterad scones samt päronchips och päronsirap

FREDAG 25/9

Strands rökta rådjursstek serveras med friterad blomsterkål, krasseemulsion samt saltrostad beta

-oOo-

Fisk: Grillad hälleflundra serveras med citronette på brynt smör, frästa bönor och blad samt puré på potatis och persiljerot

alt

Kött: 56° C tempererat kalvinnanlår serveras med potatis- & purjolöksquiche (paj), syrad polkabeta samt portvinssås och höstprimörer

-oOo-

Crème brûllé smaksatt med lakrits serveras med krispigt flarn på solroskärnor samt hallonkompott och blad från trädgården

FREDAGSGRYTA: Spansk Afton med bla Potatas Bravas, Tortilla, Mojo rojo och Faijitas Pollo. Pris 245 kr / person inkl kaffe/te.

LÖRDAG 26/9

Svamptartar serveras med friterad kapris, papperrotscréme samt picklad lök och smördegsgrissini rostad med Drottning Omma från Löt

-oOo-

56° C tempererat kalvinnanlår serveras med potatis- & purjolöksquiche (paj), syrad polkabeta samt portvinssås och höstprimörer

-oOo-

Inkokt päron från trädgården smaksatt med vanilj & ingefära. Serveras med vår egna vaniljglass, friterad scones samt päronchips och päronsirap

SÖNDAG 13/9

Stängt på kvällen men öppet att boka för lunch

 

PRISER

3-rätters middag: 595 kr / person

2-rätters middag: 470 kr / person

Varmrätt med sallad, smör och bröd: 345 kr / person

 

barn 3- 12 år halva priset, 0-2 år äter gratis (betalar för dryck)

Till barn finns det köttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingon, barnhamburgare med pommes eller pannkakor, pris 95 kr / person