Aktiviteter för alla

En vistelse hos oss ger spännande möjligheter till olika aktiviteter – inspirerande, roligt, utvecklande och lärorikt. Hittar du inget som passar? Välkommen att kontakta oss. Vi har mycket mer att erbjuda, bland annat föreläsning/utbildning inom service, kroppsspråk, teambuilding, ledarskap och mediahantering. Nedan ser du några förslag på föreläsningar. Vår aktivitetslista hittar du här.

LEVA SOCKERFRI

Kanske har ni ett hälsotema på jobbet där det skulle passa med en föreläsning om kost och hälsa? Leva Sockerfri/Solbackens Helhetshälsa har föreläsningar om detta och anpassar föreläsningen efter målgruppen.

Förslag på föreläsningar:

Leva sockerfri, low on sugar – High on life. Om livet bort från utbrändhet och ständigt krånglande mage.

Livsbejakande föreläsning om vägen till förändring, med fokus på förändringsresan som föreläsarna Frida och Charlotte har gjort de senaste åren. Vi tar utgångspunkt i våra egna hälsoresor med Sockerberoende (Frida) och mage/tarm problem (Charlotte) och fokuserar på resan och den mentala förändringen vi gjort. Föreläsningen ger, med humor och utan pekpinnar, inspiration till den egna individuella förändringsresan med tips och idéer till hur alla var och en kan ta tag i att påbörja en positiv process mot ett hälsosammare liv.

Tid: 45- 60 minuter.

Föreläsare: Frida Sandin & Charlotte Schön Poulsen.

Föreläsningen kan även ges på engelska.

Varför gör jag inte som jag tänkt mig? En föreläsning om vanans makt och förändringsarbete på individnivå. 

Vi jobbar alla med förändringsarbete. Mycket fokus ligger gärna i yrket och det arbete vi utför där, men vi glömmer ofta bort att jobba med oss själva och vårt liv i den resterande tiden av dygnet. Hur kommer det sig att – även fast vi VET att vi tex borde äta bättre, träna mer, sova mera (och med bättre kvalitet) – så gör vi det inte? Vad är det för faktorer som gör att vi mot bättre vetande ändå gör massor av saker i vardagen som på lång sikt kan vara skadliga för oss? Låt oss ta en titt på varför vi har vanor och rutiner och varför det är så svårt att ändra på. När vi vet det, är det mycket lättare att påbörja förändringsarbetet och byta ut dåliga vanor/rutiner med bra. Vi kommer även att prata om hur vi med enkla knep kan arbeta med att förändra dåliga vanor och bygga nya vanor med uppbyggande friskfaktorer både hemma och på jobbet.

Tid: 60 -120 minuter

Föreläsare: Charlotte

Föreläsningen kan också genomföras på engelska.

CECILIA ÅKESDOTTER – MINDFULNESS OCH LIVSVERKTYG

Cecilia är civilekonom, internationellt certifierad coach och mindfulness instruktör MBSR med fördjupningsstudier i mindfulness. Hon inspirerar människor och organisationer att utvecklas i  personlig utveckling och ledarskap.

Kurslängd ca 1 ½ – 2 tim till heldagsutbildningar
Kontakta oss för pris

SVENSKA LEDARGRUPPEN

Svenska ledargruppen är en helhetsleverantör av tjänster inom arbetsmiljö, säkerhet och krisberedskap. De har samlat kunniga ledare med kompetenser från olika branscher och erbjuder utbildningar i bland annat hjärt- och lungräddning, brand, stress och krishantering.

Kurslängd ca 2 tim – hela dagar beroende på upplägg
Kontakta oss för pris

FREDRIKAS KÖK

Gourmetmeny med jobbgänget? Bli en fena på fiskrätter? Eller en smaktävling med vännerna i köket? Här i vårt vackra hus byggde vi 2018 ett nytt kök, för gemensam matlagning och festlig provsmakning.

Passa på att boka något av våra paket! Vi har två frestande alternativ som gör matlagningen till en extra rolig upplevelse. Eller så kommer ni med egna idéer och förslag. Hos oss är allt möjligt! Nu tänder vi spisarna, som bjuder in till glad och kreativ samvaro. Varmt välkommen till Fredrikas Kök!

Klicka här för att hitta mer information

Crearum

Vad kan hända när invanda tankemönster vänds upp och ned? När fantasin ges fritt spelrum och inga idéer är för galna för att tas på allvar? När hierarkier slutar ha betydelse och allas åsikter är lika mycket värda? Svaret är – nästan vad som helst.

Företaget Crearum jobbar med att leda grupper genom idé- processer. Med ett effektivt och roligt arbetssätt tar vi er från tanke via idéer till handlingsplan. Crearum håller även kortare föredrag med lättsamma och lärorika övningar som passar bra på kick-offer och utbildningar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kurslängd från ca 2 timmar till att leda en hel konferens
Kontakta oss för pris