Företagande, samarbete
och engagemang

Företagande, samarbete och engagemang är viktiga ord för oss som äger och driver Rimforsa Strand. Därför är vi medlemmar i följande föreningar och organisationer, där vi också medverkar och driver olika viktiga frågor:

Rimforsa Strand –
Ett Petit hotel

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet.
Till själ och hjärta är vi alla stora.

Petit Hotel består av några av Sveriges bästa små hotell.
De flesta finns på landsbygden och i lugna och vackra omgivningar. Rena sjöar, älvar och skogar, såväl som närbelägna golfbanor och kulturella upplevelser ger sammantaget oförglömliga upplevelser. Med sina sköna rum och synnerligen kreativa kök med gastronomiska menyer, oftast baserade på lokala och ekologiska råvaror, erbjuder hotellen njutningar för både kropp och själ. Dessutom finns några små hotell strategiskt placerade i stadskärnor.

Rimforsa Strand är sedan 2012 medlem i Petit Hotel. 

Vi som är medlemmar i Petit Hotel bryr oss om våra gäster och vill att ni skall få en riktigt härlig totalupplevelse hos oss. Det kan vara den goda maten och vinerna, de sköna sängarna, promenaderna i vår fantastiska natur eller de glada skratten. Men det kan också vara ett skönt spabad under stjärnorna, ett uppfriskande dopp i poolen eller solens morgonstrålar över havet.​

Vad vi vill att du skall uppskatta allra mest är vår gästfrihet och den behagliga omvårdnaden. Det är nämligen vårt mål, att när du lämnar ett Petit Hotel skall du ha fått härliga minnen för livet, så att när du minns tillbaka tänker du på oss också som “De små hotellen med stora hjärtan”

Petit Hotel har även kollegor i fler än 80 länder genom samarbetet Global Alliance of  Private Hotels – GAPH.

Rimforsa Strand –
ett Utmärkt hotell

Swedish Welcome, är en växande skara turismverksamheter som tillsammans vill få svensk turism att blomstra. Tillsammans gör vi det lättare. Lättare för gäster att välja boenden och upplevelser som gör dem nöjda, både idag och i morgon. Och som visar omtanke om både människor och natur.

Genom hemliga och bokade besök i verkligheten hos svenska turistföretagare bedömer professionella rådgivare hur bra verksamheterna är inom ett hundratal områden. Det handlar om allt från gästbemötande och frukostinnehåll till minskad vattenförbrukning och smarta energilösningar. Konkret individuell vägledning i vad som kan prioriteras för att skapa ännu bättre gästupplevelser, ökad lönsamhet och en hållbar utveckling är också en viktig del av rådgivarnas arbete. Allt för att hjälpa gästerna att hitta upplevelser som matchar eller överträffar förväntningarna. Därför visas resultaten av bedömningen också upp, både hos turistverksamheten och på swedishwelcome.se

Rimforsa Strand når  upp till certifiering UTMÄRKT.

Bedömningskriterier för utmärkt lyder:

“Företaget Visar prestanda och ledarskap som överträffar nästan alla gästers krav idag. Investerar mycket tid och arrangemang på underhåll, uppföljning och förbättring av prestanda. Driver utvecklingsprojekt som inkluderar kompetensutveckling av medarbetare”

Klicka här för att läsa vår bedmömning