AKTIVITETER PÅ VATTEN

Genom vårt samarbete med Linköping Kajak kan ni som grupp paddla kajak och uppleva det sköna östgötska landskapet från vattnet. Sjöarna runt Rimforsa Strand ingår i Kinda kanalsystemet som erbjuder fantastiskt fina paddelmöjligheter och sagolik natur. För några år sedan utsåg tidningen “Paddling” kanalsystemet till ett av Sveriges tio guldkorn.

Rimforsa Strand ligger vid sjön Åsunden som är en del av vackra Kinda Kanal. En resa på kanalen, från Linköping i norr till Kindabygden i söder, går genom fem sjöar och passerar 15 handdrivna slussar.

Guidad kajakpaddling

Genom vårt samarbete med Linköping Kajak kan ni som grupp paddla kajak och uppleva det vackra östgötska landskapet från vattnet. Tillsammans med en erfaren instruktör får ni som grupp njuta av de vackra sjöarna i sjösystemet Kinda kanal, se Östergötlands natur och kultur från dess bästa sida samtidigt som ni lär er grunderna i kajakpaddling. Om ni vill ha en annorlunda start på konferensen, kanske avsluta konferensdagen på ett minnesvärt sätt eller skapa en härlig kickoff – då är en guidad kajaktur perfekt. Obs! Simkunnighet är ett krav.

Tidsåtgång

2-4 timmar

Pris

5 500 kr ex moms, max 7 pers / grupp. (Kajak, paddel, kapell och flytväst ingår)

Hyra kajak – kanot

Vill ni utforska vårt vackra sjösystem i lugn och ro kan vi rekommendera en paddlingstur. I närområdet finns kanoter att hyra och vi ser till att de kommer till vår brygga.

Tidsåtgång

Ca 2-3 timmar – ni bestämmer själva

Pris

fr 375 kr, flytvästar och kartor ingår

Kryssning med M/S Kind

Under sommarmånaderna trafikerar passagerarbåten M/S Kind sträckan Linköping – Rimforsa. Njut av en heldag ombord eller ta buss/bil en sträcka och hoppa på den sista biten, till exempel från Brokinds Slott. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tidsåtgång

1 – 6 timmar beroende på sträcka

Pris

beroende på sträcka