Lediga jobb

Sugen på nya utmaningar? Vill du också vara med och “tillsammans skapa den optimala gästupplevelsen”?

Välkommen att söka jobb hos oss.

Souschef

Om jobbet

Är du en kock med ledaregenskaper som gillar att ta hand om människor? Vill du jobba i ett företag som brinner för att leverera den optimala gästupplevelsen? Har du respekt för råvaror och gillar att laga mat från grunden? Då är Rimforsa Strand platsen för dig! Dessutom får du möjligheten att njuta av den vackra naturen vi har utanför.

Vi söker nu en souschef där minst 5 års erfarenhet från branschen är ett krav och tidigare ledande position är meriterande. Intervjuer sker löpande och anställning sker enligt överenskommelse. Är du rätt person finns möjlighet till anställning omgående.

I din roll som souschef är du köksmästarens högra hand vilket innebär både kulinariska och administrativa uppgifter. När köksmästaren är på plats har du inget personalansvar, men när ni inte arbetar tillsammans är det ditt ansvar att leda och fördela arbetet i köket. Du, tillsammans med övriga i teamet, utvecklar gästens matsalsupplevelse. Tillsammans jobbar ni hela tiden med att utveckla våra menyer så att det blir så smidigt och effektivt för er som arbetar utan att för den skull försämra kvaliteten ut till gäst.

Förutom en kocks vanliga arbetsuppgifter är detta dina ansvarsområden:

· God förebild och kontakt för praktikanter och yngre medarbetare i köket.

· Se till att alla i köket följer köksnormer/regler (livsmedelshygien) samt era gemensamt satta mål

· Besvara kundens/gästens förfrågningar personligen

· Inköp av varor till daglig drift

· Tillsammans med köksmästaren utforma nya menyer baserat på företagets inköpspolicy samt gästens krav/önskningar

· Utveckling av Rimforsa Strands produkter

· Säkerställer att rätt kvalitet hålls

· Vara länken för avrapportering mellan köksmästaren och övrig personal i köket

· Ta tag i och lösa de problem som ev uppstår under ditt arbetspass

KÖKETS MATFILOSOFI: “så nära som möjligt – så långt som möjligt”. Det innebär att vi lagar mat från grunden med lokalproducerade råvaror. När det inte finns lokalt jobbar vi alltid med svenska produkter.

Vårt kök består av ett team på 4 – 5 kockar/köksbiträde som dagligen levererar såväl lunch, fika och middagar samt håller matlagningsaktiviteter tillsammans med gästerna i Fredrikas Kök.

RIMFORSA STRAND

Rimforsa Strand är ett familjeägt hotell i södra Östergötland. Våra värdeord är omtanke, känsla, flexibilitet och kvalitet. Vi har 41 rum med 70 bäddar, konferenslokaler för upp till 90 personer, matsal för 100 personer. Under våra mer än 20 år som ägare till detta fantastiska hus har vi alltid strävat efter att utveckla vår verksamhet till en mötesplats där värdskap och gastronomi är nyckelorden. 2018 nominerade Östergötland oss till Stora Turismpriset. Våra gäster kommer till oss för bla konferens, aktiviteter, weekend, middag, fester och bröllop. Upptagningsområdet är såväl närområdet som Sverige och Europa. Vi är medlemmar i VISITA och Östgötamat.

Rimforsa ligger 4 mil söder om Linköping och det går bra buss- och tågförbindelser. Möjlighet till övernattning finns.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg.

Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats där gästens upplevelse och önskemål alltid prioriteras. Köksteamet är en viktig del av vår verksamhet och består av flera kompetenta kockar som jobbar inom såväl varm- och kallkök som med bakning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta köksmästare Gustav Andersson tel 0738-08 34 72 alt e-post: koket@rimforsastrand.se

Din ansökan skickar du till assisterande hotellchef Petter Winberg, petter@rimforsastrand.se

Extrajobb

Extra vid behov, dag, kväll och helg

Vi är alltid i behov av extra händer av härliga personer som vill vara med och leverera ett gott värdskap till våra gäster. Servering, lokalvård, disk och kock/kallskänk/bageri är det vi söker just nu. Vill du jobba några dagar/helger/kvällar per månad? Hör av dig till oss så ses vi och pratar vidare.

Välkommen att skicka din ansökan/intresseanmälan till:

Veronica Eriksson (VD/ägare) e-post: veronica@rimforsastrand.se

Kock

heltid

Är du vår nya stjärna i köket? Som kock på Rimforsa Strand lagar du såväl lunch som middag, bakar och gör för- & eftermiddagsfika etc. Vi lagar mat från grunden med devisen “så nära som möjligt – så långt som möjligt”, vilket innebär att vi har många lokala råvaror i våra kylar. Finns det inte lokalt, jobbar vi med svenska produkter. Våra gäster kommer till oss för såväl, möten/konferens, weekend, semester som fest & bröllop. Vi söker dig som har passion för matlagning och som gillar att göra det lilla extra för dina gäster. Du är en självgående team-spelare som gillar såväl mat som människor, då vi även erbjuder matlagningsaktiviteter för våra gäster i Fredrikas Kök.

RIMFORSA STRAND

Rimforsa Strand är ett familjeägt hotell i södra Östergötland. Våra värdeord är omtanke, känsla, flexibilitet och kvalitet. Vi har 41 rum med 70 bäddar, konferenslokaler för upp till 90 personer, matsal för 100 personer. Under våra mer än 20 år som ägare till detta fantastiska hus har vi alltid strävat efter att utveckla vår verksamhet till en mötesplats där värdskap och gastronomi är nyckelorden. 2018 nominerade Östergötland oss till Stora Turismpriset. Våra gäster kommer till oss för bla konferens, aktiviteter, weekend, middag, fester och bröllop. Upptagningsområdet är såväl närområdet som Sverige och Europa. Vi är medlemmar i VISITA och Östgötamat.

Rimforsa ligger 4 mil söder om Linköping och det går bra buss- och tågförbindelser. Möjlighet till övernattning finns.

Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats där gästens upplevelse och önskemål alltid prioriteras. Köksteamet är en viktig del av vår verksamhet och består av flera kompetenta kockar som jobbar inom såväl varm- och kallkök som med bakning.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta assisterande hotellchef Petter Vinberg, 0494-792 90.

Din ansökan skickar du till assisterande hotellchef Petter Winberg, petter@rimforsastrand.se