Lediga jobb

Sugen på nya utmaningar? Vill du också vara med och “tillsammans skapa den optimala gästupplevelsen”?

Välkommen att söka jobb hos oss.

HUSFRU

TILLSVIDARE, 100%

Vår husfru, sedan många år, går vidare mot nya utmaningar och vi söker nu en ersättare. Som husfru på Rimforsa Strand har du ansvar för att alla våra rum och lokaler håller högsta klass när det gäller städning och inredning. Du arbetsleder ditt team och är samtidigt en del av att utföra det dagliga arbetet. Förutom hotellrumsstädning ingår även städning och skötsel av övriga ytor, gästkontakt och en del receptionsarbete samt vissa frukostpass och att förbereda våra mötes- & konferenslokaler. Du ansvarar för beställning, schemaläggning och är en del av företagets ledningsgrupp. Tjänsten är 100%. Arbetstid ca 06.30 – 15.00, vardag som helg.

För ansökan och frågor om tjänsten vänligen kontakta VD/ägare, Veronica Eriksson, Tel: 0494-792 94, e-post: veronica@rimforsastrand.se

Extrajobb

Extra vid behov, dag, kväll och helg

Vi är alltid i behov av extra händer av härliga personer som vill vara med och leverera ett gott värdskap till våra gäster. Servering, lokalvård, disk och kock/kallskänk/bageri är det vi söker just nu. Vill du jobba några dagar/helger/kvällar per månad? Hör av dig till oss så ses vi och pratar vidare.

Välkommen att skicka din ansökan/intresseanmälan till:

Veronica Eriksson (VD/ägare) e-post: veronica@rimforsastrand.se

Kock – Kallskänk

Vikariat 100% (ev tillsvidare) från oktober 2021

Martin, en av våra kockar, ska vara föräldrarledig under 6 månader och vi söker nu en vikarie. Som kock på Rimforsa Strand lagar du såväl lunch och middag, bakar samt gör för- & eftermiddagsfika till våra konferensgäster. Vi lagar mat från grunden med devisen “så nära som möjligt – så långt som möjligt”, vilket innebär att vi har många lokala råvaror i våra kylar. Finns det inte lokalt, jobbar vi med svenska produkter. Våra gäster kommer till oss för såväl, möten/konferens, weekend, semester som fest & bröllop. Vi söker dig som gillar att laga mat och att göra det lilla extra för dina gäster. Du är en team-spelare som gillar såväl mat som människor, då vi även erbjuder matlagningsaktiviteter för våra gäster i Fredrikas Kök. Arbetstiderna är såväl, dag, kväll som helg (oftast stängt söndagar under vår, vinter höst).

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Gustav Andersson alt Maria Wirén, (souzchefer i köket) tel 0494-792 96 alt e-post: koket@rimforsastrand.se

Din ansökan skickar du till: Veronica Eriksson (VD/ägare) e-post: veronica@rimforsastrand.se