Lediga jobb

Sugen på nya utmaningar? Vill du också vara med och ”tillsammans skapa den optimala gästupplevelsen”?

Välkommen att söka jobb hos oss.

Extrajobb

TEAMLEDARE / HUSFRU LOKALVÅRD

VÄLKOMMEN ATT BLI EN I VÅRT ”TEAM LOKALVÅRD”

Vill du jobba I ett företag som brinner för att leverera den optimala gästupplevelsen? Tycker du om att ta hand om andra och att ge det där lilla extra? Då är vi stället för dig. Vi söker nu en teamledare/husfru som är strukturerad, tycker om att organisera och som vill leda/teama ihop en arbetsgrupp.

Som Teamledare/Husfru utför du, förutom rums- & lokalstädning, en del administrativa uppgifter som beställningar och schemaläggning. Du lär upp ny personal och är delaktig i företagets driftsgrupp som veckovis har möten för att planera hotellets drift.

Teamet städar även allmänna ytor och konferenslokaler vilket innebär gästkontakt och att visa gäster till rätta samt att ibland checka ut gäster. Vid vissa tillfällen hjälper man även till på frukost, vid fika och vid lunch.

Vi jobbar i bokningssystemet Spectra.

RIMFORSA STRAND

Rimforsa Strand är ett familjeägt hotell i södra Östergötland. Våra värdeord är omtanke, känsla, flexibilitet och kvalitet. Vi har 41 rum med ca 70 bäddar, konferenslokaler för upp till 70 personer, matsal för 100 personer. Under våra mer än 20 år som ägare till detta fantastiska hus har vi alltid strävat efter att utveckla vår verksamhet till en mötesplats där värdskap och gastronomi är nyckelorden. Våra gäster kommer till oss för bla konferens, aktiviteter, weekend, middag, fester och bröllop. Upptagningsområdet är såväl Östergötland som Sverige och Europa. Vi är medlemmar i VISITA och Östgötamat samt R-företagen.

Rimforsa ligger knappt 4 mil söder om Linköping och det går bra buss- och tågförbindelser.

Arbetstiderna är främst dagtid (06.30 – 15.30) såväl vardag som helg. Visst kvällsarbete kan förekomma.

Vi söker dig som är ordningsam, pålitlig och flexibel. Du har en stabil personlighet och är morgonpigg. Du tycker om städa samt att ta ansvar och kan arbeta självständigt men är också bekväm att leda andra människor. Det är en självklarhet att du tycker om att ge service och har en god social kompetens.

På Rimforsa Strand hjälps vi alla åt för att leverera den optimala gästupplevelsen och det finns stor möjlighet att lära sig andra delar av hotellets verksamhet.

Anställningsdatum enligt överenskommelse. Tjänstegrad: 80-100%. Tillsvidare. Månadslön enligt kollektivavtal.

Kontakt
Veronica Eriksson, VD/ägare
Petter Vinberg, Hotellchef

Extrajobb

Extra vid behov, dag, kväll och helg

Vi är alltid i behov av extra händer av härliga personer som vill vara med och leverera ett gott värdskap till våra gäster. Servering, lokalvård, disk och kock/kallskänk/bageri är det vi söker just nu. Vill du jobba några dagar/helger/kvällar per månad? Hör av dig till oss så ses vi och pratar vidare.

Välkommen att skicka din ansökan/intresseanmälan till:

Petter Vinberg, hotellchef e-post: petter@rimforsastrand.se

Kock

heltid

Är du vår nya stjärna i köket? Som kock på Rimforsa Strand lagar du såväl lunch som middag, bakar och gör för- & eftermiddagsfika etc. Vi lagar mat från grunden med devisen ”så nära som möjligt – så långt som möjligt”, vilket innebär att vi har många lokala råvaror i våra kylar. Finns det inte lokalt, jobbar vi med svenska produkter. Våra gäster kommer till oss för såväl, möten/konferens, weekend, semester som fest & bröllop. Vi söker dig som har passion för matlagning och som gillar att göra det lilla extra för dina gäster. Du är en självgående team-spelare som gillar såväl mat som människor, då vi även erbjuder matlagningsaktiviteter för våra gäster i Fredrikas Kök.

RIMFORSA STRAND

Rimforsa Strand är ett familjeägt hotell i södra Östergötland. Våra värdeord är omtanke, känsla, flexibilitet och kvalitet. Vi har 41 rum med 70 bäddar, konferenslokaler för upp till 90 personer, matsal för 100 personer. Under våra mer än 20 år som ägare till detta fantastiska hus har vi alltid strävat efter att utveckla vår verksamhet till en mötesplats där värdskap och gastronomi är nyckelorden. 2018 nominerade Östergötland oss till Stora Turismpriset. Våra gäster kommer till oss för bla konferens, aktiviteter, weekend, middag, fester och bröllop. Upptagningsområdet är såväl närområdet som Sverige och Europa. Vi är medlemmar i VISITA och Östgötamat.

Rimforsa ligger 4 mil söder om Linköping och det går bra buss- och tågförbindelser. Möjlighet till övernattning finns.

Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats där gästens upplevelse och önskemål alltid prioriteras. Köksteamet är en viktig del av vår verksamhet och består av flera kompetenta kockar som jobbar inom såväl varm- och kallkök som med bakning.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta assisterande hotellchef Petter Vinberg, 0494-792 90.

Din ansökan skickar du till assisterande hotellchef Petter Winberg, petter@rimforsastrand.se