En plats att längta till

Varför stressa in till stan? Även om vi endast är 20 minuter från Linköping, – dessutom med en ny, mötesfri väg som gör resan ännu smidigare – så är det en lyx att bara få ta ett djupt andetag och checka in på ditt personliga rum. Här finns sköna sängar och en strålande vy över Åsunden. Njut av en rejäl middag eller en lättare kvällssmörgås, vilket du vill. Efter en god natts sömn och en stor frukostbuffé är du redo för dagens utmaningar.

Dubbelrum - Rimforsa Strand

Våra rum

Inget rum på Rimforsa Strand är det andra likt. Men de har en sak gemensamt – det är alltid lika personligt och trivsamt!

DSC_0505-Edit-3

Hotellpaket

Se till att du får ut det mesta av visiten genom att välja rätt hotellpaket.

VIP - Rimforsa Strand

VIP

Skäm bort dig själv och någon du tycker om med ett VIP-paket

Får man ta med sig hunden eller katten till Rimforsa Strand?

Självklart ska även fyrbenta familjemedlemmar få njuta av en vistelse hos oss. Vi har två trevliga rum där husdjur är välkomna. De ligger i en separat byggnad med vacker fin utsikt över Åsunden eller fruktkällaren. Rummen har samma standard som våra övriga rum – ljusa och fräscha med dusch, toalett och trådlöst bredband. Pristillägget är 250 kr till det rum/ paket du har bokat.

ETT RUM ATT LÄNGTA TILL
EFTER DAGENS HÄNDELSER

Under de senaste åren har vi renoverat samtliga rum i vår anrika huvudbyggnad. Varsamt har tidens charm och känsla letats fram igen, med vissa oväntade inslag. Varje rum skiljer sig åt – det tycker vi är en del av tjusningen med att bo hos oss. Nu är det vackert och vilsamt med en skön atmosfär. Allt från det tjusiga bröllopsrummet med himmelssäng och kristallkrona, till familjerum och mindre, mysiga enkelrum. För sällskap som vill bo enskilt har vi även trevliga Gammelgården strax intill.

NJUT AV SEMESTERN I DEN VACKRASTE DELEN AV ÖSTERGÖTLAND

Med den häpnadsväckande vackra naturen som omger huset börjar semestern på rätt sätt. Kombinerat med våra kulinariska smakupplevelser och vackra gamla arkitektur tillfredsställs de flesta sinnena. Boka ett rum på Rimforsa Strand hotell, som har stått sedan 1911, och upplev en del av historien under vistelsen.

Förutom att erbjuda en fantastisk visit för familj och vänner erbjuder hotellet också en massa olika paket som passar för exempelvis affärsresenärer, bröllop eller konferenser. Njut av fest- och konferenslokalerna, häng med på alla aktiviteter som Rimforsa Strand har att erbjuda eller passa helt enkelt på att bara njuta av stillheten. Om du tar kontakt med oss så kan vi hjälpa dig att skräddarsy din vistelse så att du får ut det mesta av den!