En plats att längta till

Varför stressa in till stan när du kan få lugn, ro och sjöutsikt på vårt hotell bara 20 minuter bort från Linköping? Den nya, mötesfria väg 34 gör att Rimforsa Strand nu är ännu närmare. Här välkomnar vi med vackra rum, sköna sängar och en strålande vy över Åsunden. Njut av en rejäl middag eller en lättare kvällssmörgås, vilket du vill. Efter en god natts sömn och en stor frukostbuffé med sjöutsikt är du redo för dagens utmaningar.

Njut av semestern i den vackraste delen av Östergötland

Med den häpnadsväckande vackra naturen som omger huset börjar semestern på rätt sätt. Kombinerat med våra kulinariska smakupplevelser och vackra gamla arkitektur tillfredsställs de flesta sinnena. Boka ett rum på Rimforsa Strand hotell, som har stått sedan 1911, och upplev en del av historien under vistelsen.

Förutom att erbjuda en fantastisk visit för familj och vänner erbjuder hotellet också en massa olika paket som passar för exempelvis affärsresenärer, bröllop eller konferenser. Njut av fest- och konferenslokalerna, häng med på alla aktiviteter som Rimforsa Strand har att erbjuda eller passa helt enkelt på att bara njuta av stillheten. Om du tar kontakt med oss så kan vi hjälpa dig att skräddarsy din vistelse så att du får ut det mesta av den!

DSC_0505-Edit-3
Picknick på Rimforsa Strand
Dubbelrum - Rimforsa Strand

Våra rum

Inget rum på Rimforsa Strand är det andra likt. Det är en stor del av charmen med att bo hos oss. Men de har en sak gemensamt – det är alltid lika personligt och trivsamt!

DSC_0753-3-2

Salong och matsal

Vår ljusa, vackra salong med bibliotek välkomnar alla gäster för en stunds avkoppling, umgänge och fika. Och en trappa ner dukas frukost, lunch och middag upp.

Ett rum att längta till
efter dagens händelser

Under de senaste åren har vi renoverat samtliga rum i vår anrika huvudbyggnad. Varsamt har tidens charm och känsla letats fram igen, med vissa oväntade inslag. Varje rum skiljer sig åt – det tycker vi är en del av tjusningen med att bo hos oss. Nu är det vackert och vilsamt med en skön atmosfär. Allt från det tjusiga bröllopsrummet med himmelssäng och kristallkrona, till familjerum och mindre, mysiga enkelrum. För sällskap som vill bo enskilt har vi även trevliga Gammelgården strax intill.

Bra att veta! Under våren 2018 bygger vi vår efterlängtade hiss. Klart i mars.