Våra aktuella erbjudanden

Östgötaleden - Trollegater till Rimforsa

VANDRINGSPAKET

Pris från 1 420 kr/person  (beroende på rumstyp och datum)

Vi har Kindas vackra natur kring husknuten med såväl Hallstadrundan, Opphemsrundan och Östgötaleden  (110 km av Östgötaleden går genom Kinda och här kan du både vandra och cykla). Du kan även ta bussen eller bilen till Viggeby Naturreservat eller till Drögenslingan. Väl tillbaka väntar Strandbastubad, god middag och skön sömn. 

I priset ingår: matpaket och frukt, dryck samt chokladbit, 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (relax/bryggdäck delas med andra gäster)2-rätters middag med kaffe/te samt logi och frukostbuffé. 

brygghng-rimforsa-strand

TA TILLVARA PÅ TIDEN

Pris från 1 380  kr/person (beroende på rumstyp och ankomstdag)

Vi lever här och nu. Men tiden rusar allt snabbare och ibland har vi svårt att hänga med. Då är det viktigare än någonsin att få ett efterlängtat avbrott i tillvaron. Fly vardagen en stund. Koppla bort alla måsten och välj istället att koppla av med en njutbar middag och skön sömn.

I priset ingår: fördrink, 3-rätters middag med kaffe/te, logi och frukostbuffé

Hyr en kajak eller kanot och utforska vårt vackra sjösystem i lugn och ro.

VI FIRAR KINDA KANAL – 150 ÅR!

2021 är det 150 år sedan Kinda Kanal stod färdig. Från början byggd för att frakta timmer mellan Kinda och Linköping. Idag 8 mils rekreation med  vackra naturupplevelser, 15 handdrivna slussar, sjöar, slott och herresäten.

Vi har förmånen att ligga precis vid Kinda Kanals vackra sjösystem och vill såklart vara med att fira. Välkommen att boka något av följande paket som vi har tillsammans med Rederi m/s Kind

KASTA LOSS MED M/S KIND

Pris från 2 025 kr/person.  28/5 – 28/8 2021

En resa på vackra Kinda Kanal är en oförglömlig upplevelse. Här glider man fram genom en grävd kanal, fem sjöar och passerar 14 handdrivna slussar. Boka vårt paket och njut av en härlig dag ombord på passagerarbåten M/S Kind. (Linköping – Rimforsa el Rimforsa – Linköping)

I priset ingår: båttur (ca 6–7 tim) med lunch och fika ombord, 2-rätters middag alt grillkväll med kaffe/te samt logi och frukostbuffé. Buss/tågbiljett mellan Linköping – Rimforsa.

 

KANAL OCH LED

2 nätter Pris från 2 830 kr/person,   25/5 – 29/8 2021

Upplev Kindas vackra natur från sjön och till fots. Passagerarbåten M/S Kind tar er från Rimforsa till Brokind, en resa på ca 40 minuter. Lagom utvilade är ni sedan redo för nästa etapp – att vandra Östgötaleden, från Brokind till oss på Rimforsa Strand, en tur på ca 18 km.

I priset ingår: Dag 1: 2-rätters middag alt grillkväll med kaffe/te och logi. Dag 2: frukostbuffé, båtresa med M/S Kind, matpaket med matvetesallad, smör, bröd, chokladbit, frukt och dryck, 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (delad relax/ bryggdäck) med handduk, juice och snacks, 2-rätters middag med kaffe/te samt logi. Dag 3: frukostbuffé

 

För mer info besök paketsidan eller kontakta oss via e-post bokning@rimforsastrand.se

X