Våra aktuella erbjudanden

rimforsa-strand-vid-sjn-sunden-i-stergtland-lake-spericence

 

FÖRLÄNG SOMMARKÄNSLAN

Vi har öppet för rumsbokning tisdag tom söndag. På vår onlinebokning hittar du lättast de paket vi erbjuder från dag till dag – vecka till vecka. 

För att vi kan kunna ta hand om dig på bästa sätt och med respekt för rådande samhällssituation,  vill vi att du förhandsbokar ditt besök. Har du glömt att boka? Kika förbi och se om vi ändå kan lösa något för dig, ibland funkar det – ibland funkar det inte.

Höst/Vinter 2020 har restaurangen öppet: 

Lunch: De dagar vi har konferenser / större grupper. Klicka här för att se öppettider för de kommande två veckorna.

Middag: Torsdag tom lördag bokar du bord mellan kl 17.00 – 19.30. Tisdagar och onsdagar erbjuder vi middag de dagar vi har konferenser. Klicka här för att se kommande veckors öppettider och meny.

Restaurang - Rimforsa Strand

EXTRA GRILLKVÄLL 14/8

Paket från  995 kr / person.

Hurra vilken härlig sommar vi har haft med fullbokade grillkvällar nästan varje vecka. Därför har vi nu satt in en extra kväll fredag 14/8. Välkommen att boka paket eller bord. Två sittningar som tidigare kl 17.00 eller 19.15.

Boka vårt grillpaket och lyxa till dagen med Strandbastubad, grillkväll, logi och frukost. Boka här.

Grillkväll på Rimforsa Strand

vandra-i-kinda-rimforsa-strand-lakespericene

VANDRINGSPAKET

Pris från 1215 :-/pers

Sensommaren och hösten är som gjord för att tillbringas i skog och mark. Fly vardagen en stund och boka in det en eller fler nätter. Vandra till Hallstad ängar eller ta bussen till Brokind och vandra Östgötaleden tillbaka till Rimforsa igen.

Bokar du vårt vandringspaket får du med dig ett matpaket och väl tillbaka väntar Strandbastubad, god middag och skön nattsömn.

I priset ingår: Matpaket med wrap, chokladbit, frukt och dryck,  75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (relax/bryggdäck delas med andra gäster)2-rätters middag med kaffe/te samt logi och frukostbuffé. 

 

Kajak, kropp och själ

från 1450 kr per person

Förläng sommarkänslan och boka in dig såväl mitt i veckan som till helgen. Fram tom 30 september fortsätter vi vårt samarbete med Linköpings Kajak som har kajaker på plats hos oss. Så boka in dig för en paddling på Kinda Kanal. 

Tänk dig att tyst glida fram på spegelblank sjö. Kanske få se en havsörn? Göra ett strandhugg, avnjuta medhavd matsäck och ta ett dopp i sjön. Att paddla kajak på sjösystemet är en upplevelse för kropp som själ. Väl tillbaka väntar lyxen med bastubad, middag och skön sömn i vackert inredda rum.

I priset ingår: en dags kajakhyra, 2-rätters middag alt grillkväll med kaffe/te, 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (delad relax och bryggdäck) med badhandduk, juice, snacks samt logi och frukostbuffé