Våra aktuella erbjudanden

Mors- & Farsdagsfirande på Rimforsa Strand

TA TILLVARA TIDEN

ankomst torsdagar tom 17 juni 2021

Varmt välkomna att fly vardagen en stund. Kanske fira att vaccinationen är klar och karantänen är slut? Eller så gör du en workation dvs jobb och semester som kombo.

Checka in i våra charmiga rum. Avnjut en fördrink och en god middag. Sov gott och vakna till soluppgången över sjön. Sedan checkar du ut med ny energi. Boka gärna till vår uppskattade lunch eller ett Strandbastubad.

Förläng vistelsen: Vill du stanna en natt till? Pris 595 kr / person för logi och frukost oavsett rumstyp.

Priser:

1 180 kr / person för boende i grandlitrum i gårdshus

1 280 kr / person för boende i twinrum, grandlitrum i huvudbyggnad eller dubbelrum i gårdshus

1 380 kr / person för boende i dubbelrum i huvudbyggnad mot gård

1 480 kr / person för boende i dubbelrum i huvudbyggnad mot sjö

Priset inkluderar: fördrink med tilltugg, 3-rätters middag med kaffe/te, övernattning samt frukostbuffé.

frukostyoga-p-rimforsa-strand

SOMMARYOGA

5/7 TOM 3/8 2021

Traditionen med sommaryoga fortsätter även om Linnéa flyttat till Bornholm. Vi välkomnar Helena Berg från Bockshult Education att leda sommarens yoga. Helena är utbildad yogalärare med grund i Ashtangayogan men hon är också utbildad lärare i Yin-yoga, Rocket-yoga (en av de mest fysiska yogaformerna som finns) och Restorativ-yoga.

Yogapaket måndag – tisdag

Pris från 1 880 kr / person i enkelrum, från 1 680 kr / person i delat rum (beroende på rumstyp)

I priset ingår: 2 st 1.5 tim yogapass (18.00 måndag Yinyoga, och 08.30 tisdag Ashtangayoga) te med tilltugg, 75 min Strandbastubad med badrock, frukt & juice, Ceasarsallad med ett glas champagne (alt alkoholfritt), logi i dubbelrum samt frukostbuffé.

Kvällsyoga

5/7, 12/7, 19/7, 26/7 och 2/8

Måndagar kl 18.00 – 19.30. Yinyoga inom eller utomhus beroende på väder och pass. Pris: 250 kr / person inkl te med tilltugg som avslutning. Yin-yoga är en återhämtande och läkande yogastil där man ligger länge i få positioner. I yin-yogan tränar vi vår bindväv, alltså våra leder, ligament och senor på ett sätt som är svårt att få till annars. Dessutom ingår en stor portion mental återhämtning och möjlighet för sinnet att stilla sig under en yin-klass. Låt din kropp läka och bli energisk med yin-yogans fantastiska aktiv vila! Passar alla, både dig som inte testat yoga förut och du som är en erfaren yogis.

Frukostyoga

6/7, 13/7, 20/7, 27/7 och 3/8

Tisdagar kl 08.30.  Ashtanga-yoga på bryggdäcket eller inomhus (beroende på väder)  kl 08.30 – 10.00. Därefter avnjuter ni frukostbuffé. Pris 385 kr / person. Ashtanga-yoga är en fysisk yogaform där vi tar oss igenom en serie rörelser: uppvärmning (solhälsning a & b), den stående sekvensen, den sittande sekvensen och de avslutande positionerna. Vi jobbar igenom hela kroppen och får undan för undan tillgång till hela kroppen igen. Passar alla såväl nybörjare som erfarna yogisar.

Yogapaketet och yogan kan endast bokas via e-post, reception@rimforsastrand.se eller 0494-792 90.

Hyr en kajak eller kanot och utforska vårt vackra sjösystem i lugn och ro.

VI FIRAR KINDA KANAL – 150 ÅR!

2021 är det 150 år sedan Kinda Kanal stod färdig. Från början byggd för att frakta timmer mellan Kinda och Linköping. Idag 8 mils rekreation med  vackra naturupplevelser, 15 handdrivna slussar, sjöar, slott och herresäten.

Vi har förmånen att ligga precis vid Kinda Kanals vackra sjösystem och vill såklart vara med att fira. Välkommen att boka något av följande paket som vi har tillsammans med Rederi m/s Kind

KASTA LOSS MED M/S KIND

Pris från 2 025 kr/person.  28/5 – 28/8 2021

En resa på vackra Kinda Kanal är en oförglömlig upplevelse. Här glider man fram genom en grävd kanal, fem sjöar och passerar 14 handdrivna slussar. Boka vårt paket och njut av en härlig dag ombord på passagerarbåten M/S Kind. (Linköping – Rimforsa el Rimforsa – Linköping)

I priset ingår: båttur (ca 6–7 tim) med lunch och fika ombord, 2-rätters middag alt grillkväll med kaffe/te samt logi och frukostbuffé. Buss/tågbiljett mellan Linköping – Rimforsa.

 

KANAL OCH LED

2 nätter Pris från 2 830 kr/person,   25/5 – 29/8 2021

Upplev Kindas vackra natur från sjön och till fots. Passagerarbåten M/S Kind tar er från Rimforsa till Brokind, en resa på ca 40 minuter. Lagom utvilade är ni sedan redo för nästa etapp – att vandra Östgötaleden, från Brokind till oss på Rimforsa Strand, en tur på ca 18 km.

I priset ingår: Dag 1: 2-rätters middag alt grillkväll med kaffe/te och logi. Dag 2: frukostbuffé, båtresa med M/S Kind, matpaket med matvetesallad, smör, bröd, chokladbit, frukt och dryck, 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (delad relax/ bryggdäck) med handduk, juice och snacks, 2-rätters middag med kaffe/te samt logi. Dag 3: frukostbuffé

 

MAGISK KVÄLLSKRYSSNING PÅ ÅSUNDEN

Pris från 1 345 kr / person. 13/7, 20/7, 27/7 och 3/8 2021

Luften är ljummen, sjön glittrar och solen sänker sig sakta bakom träden. Det är en av dessa magiska högsommarkvällar som vi längtat efter under långa, mörka månader. Vad kan då passa bättre än att kliva ombord på m/s Kind för en stilla kvällskryssning i vackra Åsunden, den sydligaste sjön i ett fantastiskt sjösystem.  M/s Kind avgår från Rimforsa Hamn klockan 19 och ni serveras en smakfull 3-rättersmiddag ombord medan båten glider fram i den omväxlande skärgårdsmiljön. Vid 22-tiden angör ni Rimforsa Hamns brygga och tar er en kvällspromenad tillbaka till oss på Rimforsa Strand. Efter en god sömn är det bara att slå upp fönstret på vid gavel, andas in naturen och göra er redo för vår generösa frukostbuffé.

I priset ingår: Kvällstur med m/s Kind, 3-rätters middag med kaffe/te på maten, logi och frukostbuffé.

För mer info besök paketsidan eller kontakta oss via e-post bokning@rimforsastrand.se

X