Kreativa konferenser som
laddar batterierna på nytt

På Rimforsa Strand värdesätter vi det personliga mötet med andra människor. Här, vid Åsundens strand, bjuder vi in till en perfekt miljö för ditt företags sammankomster. Allt från större event till givande möten i en mindre grupp. Vår ambition är densamma som din – att skapa en så lyckad konferens som möjligt. Därför ska varje vistelse hos oss sätta sina spår. Ett positivt avtryck.

Kontakta oss så sätter vi ihop en upplevelse som passar era behov!

Och nu har vi äntligen vår efterlängtade hiss så alla kan komma åt våra utrymmen och rum.

Enkelrum - Rimforsa Strand

Konferenspaket med övernattning

Våra priser varierar beroende på tillgång och efterfrågan. Vänligen kontakta oss för offert

I priset ingår: Förmiddagskaffe med fralla/kaka och småkaka, lunch med sill- & salladsbuffé, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med fikabröd, nötter & frukt, trerätters serverad middag med lättöl/vatten och kaffe/te samt logi, frukostbuffé och Strandbastubad.

Kom och laga mat med våra duktiga kockar
Välkommen till Rimforsa Strand
DSC_0753-3-2
131016_Rimforsastrand_5899-copy-3

Dagkonferens

Våra priser varierar beroende på tillgång och efterfrågan. Vänligen kontakta oss för offert

 

I priset ingår: Förmiddagskaffe med fralla/kaka och småkaka, lunch med sill- & salladsbuffé, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med fikabröd, nötter/frukt samt lokalhyra.

njut av bastubad i Rimforsa Strands härliga bastu

Strandbastubad ingår alltid

Det ingår alltid ett Strandbastubad när du bokar konferenspaket på Rimforsa Strand. En perfekt avslutning på konferensdagen eller varför inte som start på morgonen?! Vinter som sommar kan du ta dig ett dopp i sjön.

Konferensaktiviteter på Rimforsa Strand

Aktiviteter

Klara, färdiga …. alla med förklädet på! Gourmetmeny med kollegorna eller bli en fena på fiskrätter. När konferensdagen är slut samlas gruppen i vårt nybyggda Fredrikas Kök, för att tillsammans med våra duktiga kockar få känna sig som en ”Chef de Cuisine” för några timmar. Klicka här för att läsa mer.

Eller så väljer ni en lugnare aktivitet efter mötets slut,  kanske strosa runt och njuta av Rimforsa Strands charmiga själ, reflektera en stund vid brasans sprakande eller umgås med kollegor och nya vänner i de inbjudande sällskapsrummen. Våra gäster uppskattar också att utforska de vackra omgivningarna och att få tid till en trevlig aktivitet allt från kajakturer, kreativa uppdrag och målning till lerduveskytte, yoga och vinprovningar.

SE VÅRA AKTIVITETER

Samtliga priser är exklusive moms: 12% på logi, 25% på mat, dryck och lokaler. Avbokningsregler är enligt Visitas:s rekommendationer.