Våra rum

Rummen på Rimforsa Strand är harmoniskt inredda för att du ska sova gott och få en riktigt skön vistelse hos oss. Här vaknar du till soluppgången över sjön eller fågelkvitter i vår vackra trädgård.

I våra 41 rum med 61-70 bäddar finns trådlöst bredband, trägolv, dusch och WC. Däremot ingen TV. Vår filosofi är nämligen att du ska umgås när du är hos oss. Men en TV finns i ett av våra sällskapsrum om du inte vill missa din favoritserie eller den spännande VM-matchen.

Enkelrum - Rimforsa Strand

Enkelrum

Rum för en person med eget badrum. Välj att bo i huvudbyggnaden eller gårdshus.  Några enkelrum har plats för en extrasäng. Frukostbuffé ingår.

DSC_0668 2-3

Twin

Rum för två personer med eget badrum och varsin säng. Rummen finns i huvudbyggnaden. Inklusive frukostbuffé.

Grand Lit

Grand Lit

Rum för två personer med eget badrum och 140 cm bred säng. Rummen finns både i gårdshus och i huvudbyggnaden. Inklusive frukostbuffé.

DSC_0390-3

Dubbelrum

Rum för två personer med härliga sängar och eget badrum. Utsikt mot sjön eller trädgården. Rummens pris varierar beroende på om du väljer att bo i Gårdshus eller i huvudbyggnaden. Några av rummen har bäddsoffa med plats för två personer. I vissa dubbelrum går det att sätta in extrasäng. Inklusive frukostbuffé.

Får man ta med sig hunden eller katten till Rimforsa Strand?

Självklart ska även fyrbenta familjemedlemmar få njuta av en vistelse hos oss. Vi har två trevliga där husdjur är välkomna. De ligger i en separat byggnad med egen ingång och parkeringsmöjlighet utanför. Rummen har samma standard som våra övriga rum – ljusa och fräscha med dusch, toalett och trådlöst bredband. Pristillägget är 250 kr till det rum/ paket du har bokat.