Tävlingar – teamaktiviteter

Hittar du ingen aktivitet som passar – hör då av dig till oss så skräddarsyr vi enligt dina önskemål och tidigare erfarenheter!

Kreativa uppdraget

Ett interaktivt spel i tiden! Fota, samla, ring och klura. Spelet är en fartfylld poängjakt där gruppen är indelad i lag och ska lösa många olika uppdrag, alla värda olika poäng. Lagen får varsin telefon/ipad och spelar med hjälp av den samtidigt som de använder Rimforsas omgivningar för att lösa många av uppgifterna. Överraskningar kan läggas in mitt i spelet och det går alldeles utmärkt att lägga in specifika frågor om företaget som spelar. Aktiviteten sker i samband med Linköpingsbaserade eventföretaget ActiPro.

Tidsåtgång

Ca 1,5–2 timmar

Pris

475 kr per person (minsta debitering 7 500 kr)

MÅLNING – Berömda konstnärer workshop

Konstnären Madeleine van Nigtevecht får dig att känna dig som en konstnär under några timmar. Ni målar på en målarduk en del av ett känt konstverk och tillsammans blir det en eller flera kända tavlor. Ett garanterat fint resultat att sätta upp på företaget eller hemma. Ni kan också välja att måla av ett foto.

Tidsåtgång

Ca 2 timmar

Pris

495 kr / person (8-25 personer) Är gruppen mindre än 14 personer tillkommer 1200 kr för transport och förberedelse. I priset ingår allt material och lån av penslar och förkläden

Gårdskampen

I Gårdskampen prövas lagens precisions-, samarbets- och problemlösningsförmåga. En perfekt teamaktivitet där det gäller att satsa på gruppens förmåga. Exempel på stationer där styrka och intelligens testas är blåsrör, över floden, nätet, pilbåge och pussel. Aktiviteten passar utmärkt för de allra flesta grupper och är inte speciellt fysiskt krävande men ha gärna oömma kläder och bra skor.

Tidsåtgång

Ca 1,5 timme

Pris

350 kr per person, lägsta debitering 5 000 kr

IQ utmaningen

Detta är en lite lugnare aktivitet – i alla fall fysiskt sett. I IQ utmaningen är det de små grå som får sig en genomkörare utan att svetten lackar. Här gäller det för lagen att genom samarbete lösa olika pussel och klurigheter i storformat. Uppgiften är att försöka lösa så många uppgifter som möjligt under en viss tidsrymd. Grenar som kan ingå är flotten, färgkuben, Sverige, ringen och 1 mot 1. Passar för de flesta grupper då den inte är speciellt fysiskt krävande.

Tidsåtgång

Ca 1–1, 5 timmar

Pris

350 kr per person, lägsta debitering 5 000 kr

Flottregatta

Med många skratt tar Äventyrsupplevelser med er på ett annorlunda vattenuppdrag, där samarbete står högst på listan. Att bygga en flotte är en teknik i sig – att ta sig över en sjö torrskodd är en annan. Välj mellan två alternativ, ett adrenalinpumpande flottrace och ett lugnare ”korsa sjön”.

Tidsåtgång

1–2 timmar

Pris

500 kr per person, minipris 5 500 kr, flytvästar ingår

Utmaningen

I samarbete med ActiPro i Linköping. Ett perfekt sätt att avsluta eller förslagsvis lägga in mellan två konferenspass. Aktiviteten passar alla och även utmärkt i samband med en kick-off eller varför inte i samband med kompisträffen? Efter lagindelning sätter ”Utmaningen” igång och jakten på guldmedaljerna starta i grenar såsom, brobygge, jättelabyrintspel, enhjuling, kattlek, verktygslådan mm.

Tidsåtgång

Ca 1–1,5 timmar

Pris

Ca 375 per person (minsta debitering 7 500 kr)

SKYTTE PÅ OPPHEM SKJUTBANA

Skytte är en rolig, utmanande och spännande aktivitet. 10 minuter med bil från Rimforsa Strand ligger Opphems skjutbana. Här får ni, tillsammans med en erfaren instruktör, prova på hagelskytte på lerduvor och kulvapenskytte mot rörligt mål (grisbana). Aktiviteten genomförs för max på tisdagar, torsdagar och lördagar under säsongen mars t.om. september.

Tidsåtgång

Ca 2 timmar

Pris

395 kr per person, lägsta debitering 2 000 kr (transport ingår ej)

Knock on wood

I denna lagaktivitet testas gruppernas samarbetsförmåga, stresstålighet och precision under lättsamma former. Aktivgruppen har samlat några uppskattade sällskapsspel i storformat, såsom Jenga, plockepinn, klossbygge och sista kubben. En riktigt kul aktivitet som passar alla och där skrattet aldrig är långt borta. Knock on wood passar utmärkt för de flesta grupper då aktiviteten inte är speciellt fysiskt krävande.

Tidsåtgång

Ca 1,5 timmar

Pris

350 kr per person, lägsta debitering 5 000 kr

Teamkampen

Teamkampen är en lagaktivitet med riktigt bra och roliga samarbetsövningar som kräver ett stort engagemang av alla lagmedlemmar – om de ska ha en chans att vinna. Här gäller det för lagen att samarbeta på ett bra och effektivt sätt för att nå det gemensamma målet – att vinna tävlingen! Lagen tävlar mot varandra i att lösa olika typer av samarbetsövningar så snabbt och rätt som möjligt. Vi lovar att det blir många skratt på vägen. Några exempel på grenar i Teamkampen är plankan, nätet, vippbrädan, kvadraten. Aktiviteten kan anpassas efter olika syften och grupper. Passar de flesta grupper eftersom den inte är speciellt krävande men oömma kläder och bra skor rekommenderas.

Tidsåtgång

Ca 1–1, 5 timmar

Pris

350 kr per person, lägsta debitering 5 000 kr

Lerduveskytte med laser

I samarbete med Larssons Laserskytte i Kisa erbjuder vi denna mycket spännande aktivitet. Ni använder modifierade hagelgevär med vilka man skjuter en infraröd stråle mot lerduvor som kastas från en utkastare. Lasersport är den enda helt miljövänliga skyttegrenen! Lämplig som lagaktivitet och kan även kombineras med andra grenar.

Tidsåtgång

1–2 timmar, beroende på gruppstorlek

Pris

Ca 4 000–7 000 kr per grupp, beroende på gruppstorlek

Game show

Omvandla allvar till lek via en Interaktiv frågesport där publiken tävlar om förstaplatsen. Vi använder tekniken för att skapa underhållande tävlingar som knyter an till konferensens mål. Tänk Jeopardy, Power of Ten eller Vem vill bli miljonär? Alla kan vara med och lära sig saker på ett nytt och spännande sätt!

Tidsåtgång

Max 1 timme

Pris

V.v kontakta oss för pris

Skyttekampen

Aktivitetsbolaget Naturguiden tar med er på en skyttetävling i 5 grenar; yxa, pilbåge, blåsrör, kniv och slangbella. Innan tävlingen drar igång får ni en genomgång av vapnen och tid till övning. Skyttekampen kräver en del av dess utövare och det är lätt att få blodad tand. Må bäste man eller kvinna vinna!

Tidsåtgång

Ca 2 tim

Pris

300 kr per person, minipris 3500 kr

5-KAMP

Aktivitetsbolaget Äventyrsupplevelser tar med er på en tävling i 5 grenar; Yxkastning, pilbåge, blåsrör, slangbella och en hemlig gren. Ni tävlar lagvis eller individuellt med målet i fokus. Grenarna är förstås utbytbara och allt anpassas efter gruppstorlek och önskemål. Det är väldigt vanligt att det blir en 7- 9 kamp och att vi då tagit med några enkla samarbetsövningar.

Tidsåtgång

Ca 1,5 timmar

Pris

350 kr per person, minipris 4 500 kr