Ge livet en extra guldkant

Livet skänker oss många höjdpunkter. Och vi på Rimforsa Strand tycker att det finns mängder av anledningar att fira. Det kan vara det där nya jobbet. Eller kanske en bröllopsdag. Varför inte en fin vänskap? Här är det bara fantasin som sätter gränser. Och vi ser enbart möjligheter! Berätta för oss vad ni firar, så tar vi hand om er på bästa sätt.

Mor och fars egen dag!

Två dagar per år är extra värda att uppmärksammas  – mors dag på våren och fars dag på hösten. Välkommen att boka bord och fira med god mat och dryck i härlig miljö. Vi dukar upp en buffé, motsvarande en 3-rätters middag, givetvis med kaffe/te som avslutning.

Morsdag har vi 2020 endast en sittning kl 13.00.  Till Farsdag bokar du bord mellan kl 13.00 – 14.00. Välkommen att boka!

Morsdag 31/5 2020

Välkommen att boka bord till kl 13.00 (endast en sittning i år). Begränsat antal platser pga Covid-19. Vänligen ange ev kostönskemål vid bokningstillfället (veg, fisk, gluten etc)

Till barn går det att beställa barnmeny (grönsaksstavar med dip, köttbullar med potatis och gräddsås samt glass – pris 195 kr inkl 1 dryck)

meny

Sparris x 3   

-oOo-

Kycklingballotin serveras med pommes Anna smaksatt med Brostorps hemostgräddsky på äppelcider och ramslök samt frästa vårprimörer 

-oOo-

Rabarber & jordgubbsbakelse 

Pris: 395 kr / person inkl kaffe/te

Barn 2-12 år: 195 kr / person inkl  1 dryck

Farsdag 8/11 2020

 

Specialkost?

Givetvis lagar vi annat om vi får veta era önskemål och specialkost och allergier några dagar innan ankomst.

Pris

395 kr/person inkl kaffe/te

Barn 3-12 år halva priset, barn upp till 2 år gratis.

Boka bord till 0494-792 90 eller reception@rimforsastrand.se

MATSAFARI I KINDABYGDEN

455 kr/person

Fira mamma hela dagen den 31/5 2020 genom att boka Matsafari i Kindabygden. Förrätten intas på Hargs Gård utanför Kisa, varmrätten på Rimforsa Strand och desserten hos Fresons Trädgård i Valla 9 km från Rimforsa Strand.

Förbokning sker hos Rimforsa Strand senast kl 12.00 dagen före 0494-792 90 eller reception@rimforsastrand.se

Dags för kalas

KALASTILLÄGG 200 kr/person

Paketet för dig som väljer något från vår ordinarie prislista (t. ex. weekendpaket, lunch, middag, Strands kafferep) men som vill ha egen festlokal och det där lilla extra. Priset läggs till på det arrangemang ni väljer.

I priset ingår:

  • Egen lokal, uppdukning, porslin, dukar & servetter av linne samt städning
  • En kontaktperson och planeringstid på våra ordinarie arbetstider
  • Serveringspersonal (1 person på ca 20 gäster)
  • Enklare bordsdekorationer