Planera hemester på Rimforsa Strand

Hemester – Svemester – Staycation. Orden för att semestra på hemmaplan är många.

Här vid Åsundens strand, i Sjöriket Kinda, bjuder vi in till en perfekt miljö för dig som vill semestra på hemmaplan. Med närhet till både härliga vandringsleder och vattenaktiviteter. Vill du uppleva en hemester som har allt i ett? Höga berg, djupa dalar, skogar och slättlandskap med vackra sjöar och vattendrag i en fantastisk kombination. Det är vad du får när du besöker Östergötland med Kinda kanal som landskapets kronjuvel. Här kan du slappna av och ladda dina batterier själv eller med någon när och kär. Du kan också välja en hemester där du provar på en eller flera av alla de roliga och trevliga aktiviteter som vi erbjuder.

Tips för en lyckad semester på hemmaplan
Väljer du en hemester i Linköpings närområden så har vi en lång lista med förslag. Vad sägs om:

· Bad
· Båtliv
· Kryssning
· Paddla kanot
· Golf
· Cykling
· Ridning
· Vandring
· Äventyr med viltsafari eller att utforska urtida grottor
· Matlagningskurser och turer till närproducenter
· Spa

Vi har tips vare sig du väljer en hemester på sommaren, hösten, våren eller vintern – det finns något för dig under hela året. Så varför inte passa på att överraska din kära eller hela familjen med en tur till vackra Kinda kanal i Östergötland?

Allt du kan önska dig
Om du aldrig har besökt Östergötland så är 2022 året som gäller. Här finns aktiviteter och rekreation för alla smaker, och dessutom året runt. Hitta din favorit eller kombinera din svemester helt enligt eget tycke och smak. Upptäck RimforsaStrand i Östergötland – landskapet som har allt.

Aktiviteter på vattnet

paddla kajak och uppleva det vackra östgötska landskapet från vattnet. Tillsammans med en erfaren instruktör får ni som grupp njuta av de vackra sjöarna i sjösystemet Kinda kanal,

vandring-rimforsa-strand

Vandring, naturreservat

Den vackra Kindabygden har massor att uppleva. Utforska Trollegater – ett av Sveriges största område med urbergsgrottor. Vandra till Hallstad ängar och klättra upp för Klevberget. Shoppa på krukmakeriet Hjortlunds i Kisa. Eller varför inte ta en tripp till Nostalgimacken i Björkfors eller en tur på Kinda Kanal?

Njut i Rimforsa Strands härliga Strandbastu.

Bastubad – avkoppling för kropp och själ

Här finns två bastuavdelningar med omklädningsrum, dusch, bastu (såklart) och WC. Båda bastuarna har fönster så att du kan njuta av den fantastiska utsikten över Åsunden. Från bryggdäcket kan du ta dig ett dopp i sjön

Fredrikas kök

Fredrikas kök

Laga mat tillsammans med någon du tycker om, matlagningsaktivitet i Fredrikas Kök.

golf

Golf

Bara 20 km bort ligger Kinda GK – en vacker 9-håls park- och skogsbana med olika utslag för att kunna gå 18 hål med variation.

Rimforsa Strand

Lokaler

Rimforsa Strand erbjuder konferensrum för små och stora grupper.

Samtliga priser är exklusive moms: 12% på logi, 25% på mat, dryck och lokaler. Avbokningsregler är enligt Visitas:s rekommendationer.