Övriga aktiviteter

FREDRIKAS ROTSAKSLEK & KRYDDQUIZ

Hur stor koll har du på rotfrukter och kryddor? En enkel aktivitet som kan göras såväl ute som inne, som ett avbrott i konferensen eller efter arbetsdagens slut.

Tidsåtgång

Ca 1 timme

Pris

125 kr/person, minimipris 1 500 kr

Berömda konstnärer workshop

Konstnären Madeleine van Nigtevecht får dig att känna dig som en konstnär undern några timmar. Ni målar på en målarduk en del av ett känt konstverk och tillsammans blir det en eller flera kända tavlor. Ett garanterat fint resultat att sätta upp på företaget eller hemma. Ni kan också välja att måla av ett foto.

Tidsåtgång

Ca 2 timmar

Pris

450 kr/person (min debitering 10 personer max 80 personer) Är gruppen mindre än 14 personer tillkommer 1000 kr för transport och förberedelse. I priset ingår allt material och lån av penslar och förkläden.

DRYCKESPROVNINGAR

Det finns många goda drycker att prova. Allt från kaffe, rom och öl till avec och champagne. Provningarna kan också genomföras med en smaktallrik för att se hur de förändras tillsammans med olika typer av mat/smak.

Tidsåtgång

Ca 2 timmar

Pris

v.v kontakta oss för pris

TROLLERI

Att boka magi som underhållning är mer än att bara boka en trollkarl. Med en trollkarl kan du få en magisk och underhållande tillställning som är något utöver det vanliga. Magi Martins repertoar är bred och anpassas för att fungera för alla slags sällskap, mingeltrolleri, salongsmagi, close-up trolleri eller varför inte trolleri med ditt eget varumärke?

Tidsåtgång

1–1,5 timmar eller efter önskemål

Pris

från 5 000 kr

Målning – Måla på musik och smak

Låt kreativiteten flöda och måla prestationsfritt på olika musikstilar och smak. Konstnären Madeleine Van Nigtevecht guidar er fram. En rolig och spännande upplevelse.

Tidsåtgång

1,5–2 timmar

Pris

325 kr/person (min antal 10 max 80 personer) är gruppen färre än 14 personer tillkommer 1200 kr för transport och förberedelse. I priset ingår allt material och lån av penslar och förkläden.

LERA – PROVA PÅ LERA WORKSHOP (Plats Björkfors Arthouse)

Låt dig inspireras i konstnären Madeleine Van Nigtevechts atelje i Björkfors. Björkfors ligger vackert mellan två sjöar, 25 km från Rimforsa Strand. Här skapar du vad du vill med lera.

Tidsåtgång

2–2,5 timmar på plats (ca 20 minuter att köra med bil)

Pris

450 kr/person inkl 1 kilo lera, fika och bränning. Max 7 personer per gång, min antal 4 personer.

Alltid på plats

I Rimforsa Strands vackra trädgård finns volleybollnät, roddbåt, metspö samt ett flertal ”utomhusleksaker”, bland annat kubb. Besöker du oss under vinterhalvåret och isen ligger tjock rekommenderar vi en skridskotur på Åsundens plogade isbana.

Tidsåtgång

När ni vill och så länge ni vill

Pris

Alldeles gratis

Musikquiz

Perfekt aktivitet eftermiddagen – lite som ”skivor till kaffet”. Trubadur håller i quizet och spelar en stund efteråt. Välj om ni vill göra en gruppaktivitet eller tävla var och en för sig.

Tidsåtgång

ca 1,5–2 tim inkl underhållning efteråt

Pris

från 3 800 kr

LÅNGFÄRDSSKRIDSKOR

Vårt vackra läge precis vid sjön Åsunden lockar inte bara till båt och bad utan också vintertid till skridskoåkning. Vid bra vinterväder plogas en bana på sjön vilket ökar möjligheterna för en härlig långfärdsskridskotur. Er guide delar med sig av sina erfarenheter av långfärdsskridskoåkning och gör en säkerhetsgenomgång. Ni får också tips för att komma igång och förbättra er åkning.

Tidsåtgång

Ca 2 timmar

Pris

V.v kontakta oss för pris

Trollegater

15 minuters bilväg från Rimforsa ligger Trollegater, ett av Sveriges största område med urbergsgrottor. Utforska grottorna på egen hand eller beställ en guidning, medtag oömma kläder och ficklampa, om du åker dit utan guide, grottgångarna är mer än 100 meter långa så det blir en del ”ålande” och krypande.

Tidsåtgång

Ca 2 timmar

Pris

195 kr/person inkl utrustning (ficklampa, overall, hjälm) minipris 3 200 kr/grupp.

Yoga

Förhöj mötesupplevelsen med något extra och boka en skön, stärkande och avslappnande yogatimme med yogalärare Linnea Jensen. Passet ger en energiboost, det inspirerar till öppen inställning och flow eller som en djupavslappning. Resultatet beror på när på dagen ni vill lägga passet och kanske också utifrån det tema mötet eller eventet har. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs, då yogan anpassas individuellt utifrån era förutsättningar. Mjuka kläder är det enda som rekommenderas.

Tidsåtgång

Ca 75 minuter

Pris

295 kr/person, min kostnad 3 000 kr, (priset inkluderar mattor & övrigt material)

UTFÖRSÅKNING I TOLVMANNABACKEN

Så snart vintern är här öppnar Tolvmannabacken i Kisa. Njut av friskluft, skratt samt motion i Tolvmannabacken endast 20 minuter från Rimforsa Strand. Välj mellan en halvdagsaktivitet eller kvällsåkning. Utrustning finns att hyra.

Tidsåtgång

Halvdag eller kväll

Pris

V.v kontakta oss för prisuppgift