Berömda konstnärer workshop

Konstnären Madeleine van Nigtevecht får dig att känna dig som en konstnär undern några timmar. Ni målar på en målarduk en del av ett känt konstverk och tillsammans blir det en eller flera kända tavlor. Ett garanterat fint resultat att sätta upp på företaget eller hemma. Ni kan också välja att måla av ett foto.

Tidsåtgång

Ca 2 timmar

Pris

495 kr / person (8-25 personer) Är gruppen mindre än 14 personer tillkommer 1200 kr för transport och förberedelse. I priset ingår allt material och lån av penslar och förkläden.

Vin och spritprovningar

Exempel på provningar:

  • 4 röda el vita viner där vi tittar på grunder och pris kontra kvalitet
  • Druvprovningar, 4 viner med samma druva från olika områden
  • Smak och vin i kombination (obs minst 2 timmar, pristillägg 50 kr per person)
  • Avecprovning, 4 sorters traditionella och mindre traditionella avecer jämförsoch diskuteras.
  • Whiskyprovning, 4 sorter från olika delar av världen
  • Singel Malt whisky provning, 4 whiskysorter från olika distrikt i Skottland
Tidsåtgång

Ca 2 timmar

Pris

295 kr per person exkl moms och drycker, miniavgift 3 500 kr

Yoga

Förhöj mötesupplevelsen med något extra och boka en skön, stärkande och avslappnande yogatimme med yogalärare Linnea Jensen.Yogapasset kan ge ett energiboost, det kan inspirera till öppen inställning och flow eller som en djupavslappning, beroende på i vilken ände av dagen ni önskar att lägga passet och vilket specifikt tema ert möte/event har. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs, då yogan anpassas individuellt utifrån förutsättningar. Mjuka kläder att ha på är det enda som rekommenderas.

Tidsåtgång

Ca 75 min

Pris

295 kr per person, min kostnad 3 000 kr (priset inkluderar mattor och övrigt material)

Alla i förkläden

Ju fler kockar… desto smakligare spis! Nu tänder vi spisarna i Fredrikas kök och bjuder in till glad och kreativ samvaro. Gourmetmiddag med jobbgänget? Bli en fena på fiskrätter? Eller en smaktävling med vännerna i köket? Här i vårt vackra hus har vi bygget ett alldeles nytt kök, för gemensam matlagning och festlig provsmakning.

Klicka här för att läsa mer om våra två premiärpaket.

Max antal i köket

ca 16 personer

Totalt max antal för aktiviteten

ca 20 personer

Tidsåtgång

Ca 3 timmars tillagningstid (start senast 17.00)

Pris

fr 425 kr per person (exklusive mat och dryck inklusive förkläde att ta med hem samt fördrink och tilltugg)

Måla på musik och smak

Låt kreativiteten flöda och måla prestationsfritt på olika musikstilar och smak. Konstnären Madeleine Van Nigtevecht guidar er fram. En rolig och spännande upplevelse

Tidsåtgång

1,5 – 2 timmar

Pris

325 kr / person (10-20 personer) tillkommer 1200 kr för transport och förberedelse. I priset ingår allt material och lån av penslar och förkläden.

Alltid på plats

Här finns alltid möjlighet till t ex  bad, kubb, volleyboll, boccia, krocket, badminton, fiske, roddbåt och natursköna promenader.

Tidsåtgång

När Ni vill och så länge Ni vill

Pris

Alldeles gratis

Trollegater

10 minuters bilväg från Rimforsa ligger Trollegater, ett av Sveriges största område med urbergsgrottor, där du iklädd grottutrustning får uppleva något helt annorlunda än vad du är van vid. Du får krypa och gå i grottgångar som är mer än 100 meter långa. På området finns flera grottor, med varierande svårighetsgrad som sätter din upptäckarglädje i centrum. För att förhöja stämningen och slippa ficklampor kan vi i förväg se till att gruppen möts av ett 100-tals tända ljus.

Tidsåtgång

Ca 2-3 timmar

Pris

195 kr per person inkl utrustning (ficklampa, overall, hjälm)
Miniavgift 3 200 kr per grupp.

Trolleri

Att boka magi som underhållning är mer än att bara boka en trollkarl. Med en trollkarl kan du få en magisk och underhållande tillställning som är något utöver det vanliga. MagiMartins reportoar är bred och anpassas för att fungera för alla slags sällskap, mingeltrolleri, salongsmagi, close-up trolleri eller varför inte trolleri med ditt eget varumärke?

Tidsåtgång

Ca 1 -1,5 timmar eller efter önskemål

Pris

från 5000 kr

HLR, Brand och säkerhet

Svenska Ledargruppen är en helhetsleverantör av tjänster inom områdena arbetsmiljö, säkerhet och krisberedskap. De har samlat kunniga ledare med kompetenser från olika branscher. Utbildningar i bla Hjärt- & lungräddning, brand, stress och kris.

Tidsåtgång

Ca 2 – 3 timmar eller efter önskemål

Pris

vänligen kontakta oss för offert