INFO GÄLLANDE RÅDANDE SITUATION MED COVID – 19

Lärdomar av en pandemin

När världen förändras måste vi förändras. Sedan mars 2020 har vi gjort allt för att göra din vistelse hos oss så säker som det går under rådande omständigheter med Covid-19. Flera av dessa rutiner är här för att stanna. Just nu (from april 2022 ) lyder vi inte under några lagar /restriktioner men vi fortsätter arbetet med att göra din vistelse så trygg det går.

  • Vi följer de lagar och regler som ålagt oss gällande avstånd och information.
  • Vi förutsätter att våra gäster tar ett eget ansvar och följer såväl våra som myndigheternas uppsatta rekommendationer/regler.
  • Vi som arbetar på Rimforsa Strand följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vid förkylningssymptom och sjukdom.
  • Handsprit finns i samtliga lokaler, matsalar och på toaletterna.
  • Vi bordsplacerar er till till såväl frukost, fika, lunch och middag.
  • Vi styr tider för fika, lunch och middag och försöker i så stor utsträckning som det går att separera sällskapen från varandra.

Tips till dig som ska ha konferens!

Sigtunamodellens Safe to Visit ger bra tips till dig som ska ha konferens. Bla tipsar de om att ni före mötet har gjort upp vilka som ska sitta med vilka vid lunch, fika etc, för att på så sätt minska antalet nära kontakter under konferensen. Att varva med grupparbeten och ”walk and talk” (dvs utomhusmöten) är några andra tips.

Safe to visit

Vi är medlemmar i Visita. Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita tecknar branschens kollektivavtal och är en medlemsorganisation i Svenskt Näringsliv.

I samband med pandemin har Vista tagit fram information och åtgärden speciellt framtagen för hotellvistelse. Detta finns att läsa i deras broschyr ”Trygg hotellvistelse

 

Har ni som gäster andra önskemål och tips inför er vistelse tillgodoser vi givetvis dessa så långt vi kan. Vi ser fram emot att ta hand om er även om kramarna kommer att vara färre än vanligt 😊

Varmt välkomna
Systrarna på Strand med medarbetare!