Vi rustar gärna till fest

Livets höjdpunkter är till för att firas, fester på Rimforsa Strand är något alldeles extra – ett underbart minne för livet! Samtliga förekommande priser är inklusive moms och vi reserverar oss för eventuella prisförändringar.

Kalastillägg

Paketet för dig som väljer något från vår ordinarie prislista (tex weekendpaket, lunch, middag, Afternoon Tea) men som vill ha egen festlokal och det där lilla extra. Priset läggs till på det arrangemang ni väljer.

200 kr / person

Guldpaket

1 490 kr per person med vinpaket*
1 100 kr per person utan vinpaket

I priserna ingår planeringsträffar på våra ordinarie arbetstider, lokalhyra, städning, uppdukning, porslin, dukar, servetter, isvatten samt serveringspersonal (1 person på ca 17 gäster) och barpersonal. 2 sorters snittar till fördrinken (1 av varje per person fr prisgrupp 1), 2-rätters meny, bröllopstårta med kaffe/te, vickning, (smörgårsbuffé alt korv med bröd med tillbehör, 2 per person) dekorationer till matsal/festlokal.

* 2 glas mousserande, 1 glas till förrätt, 2 glas till varmrätt

Platinapaket

1 920 kr per person med vinpaket*
1 450 kr per person utan vinpaket

I priserna ingår planeringsträffar på våra ordinarie arbetstider, lokalhyra, städning, uppdukning, porslin, dukar, servetter, isvatten samt serveringspersonal (1 person på ca 17 gäster) och barpersonal. 2 sorters snittar till fördrinken (2 st av varje per person från prisgrupp 1 – 3), 3-rätters meny, bröllopstårta med kaffe/te, vickning (smörgåsbuffé alt lokalproducerade korvar med bröd och tillbehör, 2 per person) dekorationer från florist till matsal/festlokal salong/lobby och toaletter.

* 2 glas mousserande, 1 glas till förrätt, 2 glas till varmrätt och 1 glas till desserten

Diamantpaket

2 380 kr per person med vinpaket*
1 780 kr per person utan vinpaket

I priserna ingår planeringsträffar på våra ordinarie arbetstider, lokalhyra, städning, uppdukning, porslin, dukar, servetter, isvatten samt serveringspersonal (1 person på ca 17 gäster) och barpersonal. 3  sorters kanapéer per person samt fruktfat med jordgubbar och vindruvor till fördrinken, 3-rätters meny med mellanrätt (granité alt sorbet) bröllopstårta med kaffe/te, vickning (wrap, pyttipanna, buffé med gubbröra alt lokala korvar med bröd och tillbehör, 2 st per person) dekorationer från florist till matsal/festlokal salong/lobby och toaletter. Stolar med vita överdrag (kostnad tillkommer för transport), provätning av bröllopsmenyn med övernattning för brudparet.

* 2 glas champagne, 1 glas till förrätt, 2 glas till varmrätt och 1 glas till dessert och 3 cl avec till kaffet.

Vigsel

Glädjande väljer många av våra brudpar att även ha vigselakten på Rimforsa Strand. Vår vackra trädgård har många platser för ceremonin och även bryggdäcken är populära. Vintertid eller när vädrets makter inte är med oss sker akten salongen. Vi ordnar med möblering, blomsterarrangemang och marschaller/lyktor.

Vigselakt på Rimforsa Strand          80 kr / person.
Mini debitering 3 500 kr

 Boende

Vill ni och era gäster stanna över natt erbjuder vi totalt 42 rum med 71 bäddar. I tre dubbelrum finns bäddsoffa för 2 personer. Vi har även 10 extrasängar om ni har många gäster som vill sova kvar.

 Planering

Att planera festen är en stor del av nöjet. Vi ser det som ett samarbete med er och när vi vet era önskemål, tar vi gärna hand om hela arrangemanget. Viktigast är att vi tillsammans hittar rätt lösning för er speciella dag. Klicka här för att få tips och idéer för planeringen av fest och bröllop på Rimforsa Strand

Vi hjälper gärna till med eller ger tips om: björkar, bordsdekorationer, transporter, musik, aktiviteter, fotografer, håruppsättning etc.

Vi ser fram emot att ta hand om er stora dag!

Barn

Särskild barnmeny, 3-12 år       225 kr per person
Bröllopsmeny, 3-12 år                   560 kr per person
Barn 0-2 år                                         Gratis

Bar

Vi har fullständiga rättigheter och serverar det som Ni önskar ska finnas i baren.

Kanske har Ni en egen favoritdrink som ska stå på kvällens drinklista? Priser för drycker är enligt ordinarie prislista.

Bröllopstårta

Vad är ett bröllop utan en bröllopstårta!? Vårt kuvertpris inkluderar tårta och kaffe/te. Kökets moussetårtor är fantastiska både för ögat och gommen men givetvis kan du välja andra varianter.

Vickning

Framåt natten och efter några timmars dansande brukar det smaka gott med vickning. Se vår vickningslista för förslag.