Inspirerande miljö skapar framgångsrika konferenser

Varje konferens är en satsning som ska ge resultat. Här på Rimforsa Strand boostar ni både arbetet och humöret. Vi finns endast 20 minuter utanför Linköping – men miljöombytet är totalt. Vi vill inspirera till nya idéer, nya strategier och nya steg i framtiden. Så gör både dig själv och arbetet en tjänst – boka in ett av våra många uppskattade 2-dagars konferenspaket.

Välj ett konferenspaket som passar just nu

Nöjda och glada anställda är en förutsättning för ett framgångsrikt företag. Med våra speciella 2-dagars konferenspaket kan ni avnjuta både vacker miljö, anpassade lokaler, god mat och ett anrikt hotell – och dessutom uppnå bästa möjliga resultat. Vi erbjuder dagskonferenser med både mat och aktiviteter som är perfekta för personliga möten och teambuilding. Har ni stora och viktiga möten finns det många alternativ för övernattningar. Här kan ni njuta av både arbetsro och bekvämlighet i flera dagar.

Eftersom våra konferenspaket anpassas efter era behov, så får ni ut mesta av ert möte, samtidigt som ni befinner er i rena semestermiljön. När konferensen är över och nya vänskapsband eller arbetsrelationer har skapats, har ni förhoppningsvis fräscha idéer och ny energi med er tillbaka till kontoret. Kontakta oss idag för att påbörja er planering.

Fredrikas kök

FREDRIKAS FRESTELSER

Livet består av både jobb och njutning. Ett frestande tips är att bryta av mötesdagen med en kulinarisk aktivitet i nya Fredrikas kök. Till eftermiddagskaffet får ni instruktioner av kocken, för att sedan laga Strands Grand dessert. Senare på kvällen blir ni självklart serverade mästerverket.

 • I paketet ingår: förmiddagskaffe med smörgås,  smoothie och kaka, lunch med salladsbuffé, härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med ost, kex, frukt och kaka, 2-rätters middag (varmrätt och dessert) med kaffe/te
 • logi och frukostbuffé med bla äggröra och bacon
 • Strands Grand dessert aktivitet, ca 1,5 tim och ett förkläde att ta med hem
 • Strandbastubad med handduk
 • anteckningsblock, penna, frukt och godis
njut av bastubad i Rimforsa Strands härliga bastu

Strand energiboost

Efter en intensiv mötesdag, där vi fyllt på energidepåerna med kökets läckerheter, kopplar ni av med ett bastubad i vår härliga Strandbastu. Här återhämtar ni er under stilla samtal eller skön tystnad, med vacker utsikt över sjön. Och kanske blir det ett friskt dopp för den som vågar?

 • I paketet ingår: förmiddagskaffe med smörgås, smothie och kaka
 • lunch med salladsbuffé, härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te
 • eftermiddagskaffe med ost, kex, kaka och frukt
 • 3-rätters middag med kaffe/te
 • logi och frukostbuffé med bla äggröra och bacon
 • bastubad med badrock, frukt, juice och snacks i vår härliga Strandbastu.
 • anteckningsblock, penna, frukt och godis
Fredrikas kök

Snille och smak

Gör konferensen till en riktig ”snackis”, där både hjärna och smaklökar får sättas på prov. Avsluta en tänkvärd mötesdag med rolig teamaktivitet i nya Fredrikas Kök. Under ledning av våra duktiga kockar lagar ni själva er utvalda middag. Extra uppskattat är dessutom att få tips och idéer att ta med hem.

Paketet innehåller: förmiddagskaffe med smörgås, smoothie och kaka, lunch med salladsbuffé, smör, bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med ost, kex, kaka och frukt, fördrink, snittar, matlagningsaktivitet, 3-rätters middag alt östgötska smaker med kaffe/te, logi, frukostbuffé med bla äggröra och bacon och ett förkläde att ta med hem samt anteckningsblock, penna, frukt och godis i lokalen.

131016_Rimforsastrand_5560-copy

Jobbet först

Ibland är det bara jobb som gäller. Att i större eller mindre grupp fokusera till 100 procent, för att komma framåt i viktiga frågor. Då är det här rätt konferenspaket för er. Ni koncentrerar er på det som sker i konferenslokalen. Och självklart bjuds ni på kökets läckerheter under tiden ni är hos oss.

 • I paketet ingår: förmiddagskaffe med smörgås, smothie och kaka
 • lunch med salladsbuffé, härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te,
 • eftermiddagskaffe med ost, kex, kaka och frukt
 • 2-rätters middag med kaffe/te
 • logi och frukostbuffé med bla äggröra och bacon
 • anteckningsblock, penna, frukt och godis
131016_Rimforsastrand_5766-copy-2

Dagkonferens

650 kr per person och dag

I priset ingår: Förmiddagskaffe med smörgås, smothie och kaka, lunch med salladsbuffé, härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med ost, kex, kaka och frukt samt lokalhyra och anteckningsblock, penna, frukt och godis i lokalen.