TA EN PAUS I VARDAGEN
MED ETT WEEKENDPAKET I ÖSTERGÖTLAND


Weekendpaket –
Allt för en lyckad helg

Låt både hjärna, kropp och själ ta en nyttig paus från vardagsstressen och finn lugnet ute i Östergötlands vackra natur. Här kan du koppla av, återhämta dig och ladda batterierna för att sedan återvända tillbaka till verkligheten igen, redo för nya utmaningar. Oavsett om du vill hälsa på för att njuta av tystnaden själv, spendera kvalitetstid med barnen eller komma ut för att umgås med dina vänner så erbjuder vi ett weekendpaket som passar perfekt för dig.

Bra att veta! Sedan april 2018 har vi en hiss i vårt vackra gamla hus

bastubad i Rimforsa Strands strandbastu sol

Karibisk lyx

Från fr 1 450:-/pers
23/11 – 20/12 2018

Glöm julbestyren för en stund, checka in hos oss, kryp upp i fåtöljerna framför brasan. Sätt ditt fotavtryck i rimfrosten på Strandbastudäcket. Kom i rätt stämning med en god fördrink innan det är dags för Strands alldeles egna jultradtion – Karibisk Julbuffé – lite nyttigare, lite grönare och rätt mycket smakrikare. Efter att ha avnjutit kökets goda rätter och testat alla spännande exotiska frukter, sover ni gott i något av våra fina rum. Morgonen efter avnjuter ni frukostbuffé med sjöutsikt och sedan har ni laddat batterierna inför julstöket!

I paketet ingår: Eftermiddagsfika, Strandbastubad med bastupaket, fördrink, Karibisk julbuffé, logi i delat rum samt frukostbuffé.

Karibiskt julbord på Rimforsa Strand

Karibiskt mys

Från 1 095:-/pers
23/11 – 20/12 2018

Julbordstider – glöm skinka, sill & Jansons. Här på Strand har vi en något hälsosammare ”grönare” jultradition. Vår Karibiska buffé innehåller såväl vegetariska rätter som fisk, kött och fågel. Och en massa härliga exotiska frukter! Efter denna måltid orkar ni helt enkelt inte ta er hem utan njuter av att gå en trappa upp, sova gott och avnjuta en god frukostbuffé innan hemfärd.

I paketet ingår: Karibisk julbuffé med fördrink och kaffe/te, logi i delat rum samt frukostbuffé.

Mors- & Farsdagsfirande på Rimforsa Strand

Lördagslyx

Från 1 915:-/pers

Paketet för dig som vill skämma bort dig riktigt ordentligt. I priset ingår: Afternoon Tea, Strandbastubad med bastupaket, 4-rätters middag med drink samt logi i delat rum och frukostbuffé.

DSC_0100-3-3

Stanna hela helgen

Från 2 715:-/pers

Lyxa tillvaron med en helhelg på Rimforsa Strand. Njut av våra vackra omgivningar, ta en tur till Kisa eller Linköping. I priset ingår: fredag, Strandbastu med bastupaket, Fredagsgryta med kaffe/te, logi i delat rum. Lördag, frukostbuffé, Afternoon tea, Strandbastubad med bastupaket, fördrink, 4-rätters middag med kaffe/te, logi i delat rum. Söndag, frukostbuffé.

Restaurang - Rimforsa Strand

Alla i förkläden

Datum 2019:    9 februari, 9 mars, 27 april, 21 september, 12 oktober och 16 november
Pris från 2 230 :-/pers

Ta med dig familj och vänner till oss på Strand och laga din middag  med våra duktiga kockar. Kvällen börjar kl 17.00 med en genomgång och sedan är det bara att sätta igång, förrätt, varmrätt och dessert ska tillagas i vårt kök.

Max antal: 14 stycken, min antal 8 personer

I priset ingår: fördrink och snittar under genomgången, 3-rätters middag  med vinpaket, logi och frukostbuffé.

Hela paketet utan dryck: 1 860 kr / person

Aktiviteten med dryckespaket (utan logi): 1 630 kr / person

Aktiviteten utan logi och dryck: 1 260 kr / person

DSC_0436-3

En helg i Linköping kan göra mycket

Ibland kan livet vara så hektiskt och uppbokat att helgerna får ta smällen. Planera in en weekend hos oss på Rimforsastrand och lämna plikterna hemma. Det är viktigt att ladda batterierna emellanåt och ha kvalitetstid med dem man älskar. Därför vill vi hjälpa dig planera ett weekendpaket som kan ge dig allt du behöver för att få en stunds ro och frihet. Vi har aktiviteter som passar både barn och vuxna så att hela familjen ska få ut det mesta av vistelsen hos oss.

rimforsa-strand-53-2

Vardags – & Weekendmys

Från 1 345:-/pers

Fly vardagen en stund. Kom och mys hos oss med en härlig middag, sov gott och avsluta med vår fina frukostbuffé. I priset ingår: 3-rätters middag, logi i delat rum samt frukostbuffé.

Keramikworkshop på Rimforsa Strand

Kreativ helg

Från 3 050:- / pers

I samarbete med konstnären Madeleine van Nigtevecht, Björkfors Arthouse, har vi skapat kreativa helger för dig som gillar att måla eller skapa med keramik. Läs mer under Kreativ Helg

Alla hjärtansdag på Rimforsa Strand 2017

Alla hjärtansdag

Från 1 280:-/pers / natt

Fira kärleken med vårt Alla hjärtansdagspaket. I priset ingår: bubblor och choklad på rummet, 3-rätters middag, logi i delat rum och frukostbuffé.

Paketet gäller: 9-11/2  och 14-15/2 2018

njut av bastubad i Rimforsa Strands härliga bastu

Bastumys

Från 1 575:-/pers

Gillar du att bada bastu? Då är det här paketet för dig. I priset ingår: Strandbastubad med badrock, handduk, frukt & juice och vår SPA-ritual, 2-rätters middag med kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé

sommar på Rimforsa Strand

Sommarpaket

Från 1 050:-/pers

Under vår Sommar på Strand period 27/6 – 12/8 2017, erbjuder vi ett flertal olika paket. Kom och njut av sommaren där den är som bäst. Checka in på våra charmiga rum, avnjut en god middag eller grillbuffé. Vakna till soluppgång och ta ett morgondopp i sjön.  Vårt vackra hus och trädgård är perfekt för såväl avkoppling som aktivitet. Klicka här för att läsa mer om våra sommarpaket.

DSC_0100-3-3
Från 1 050:-/pers

Sommar på Strand har blivit ett begrepp – hit kommer gäster från när och fjärran för att njuta av naturens skiftningar, sköna aktiviteter, underbara grillkvällar och  frestande lunchbufféer. Rimforsa Strand är både avkoppling och vila, sociala aktiviteter och rekreation. Unna dig några dagar här och upptäck den vackra Kindabygden. Det blir en upplevelse du bär med dig länge!

Rimforsa Strand öppna spisen i lobbyn

Boka

Välkommen att ringa 0494 – 792 90 eller skriv i formuläret nedan där du anger önskat paket och kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande