Föreläsningar och
utbildningar

Rimforsa Strand är en inspirerande plats för föreläsningar och utbildningar. Här har vi ett brett nätverk och vi kan erbjuda färdiga förslag, eller så skräddarsyr vi något utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss så kopplar vi ihop er med rätt person.  Här kan du se några av våra uppskattade samarbetspartners.

Leva sockerfri

Kanske har ni ett hälsotema på jobbet där det skulle passa med en föreläsning om kost och hälsa? Leva SockerFri har föreläsningar om detta och anpassar föreläsningen efter målgruppen.

Tillsammans driver Charlotte Schön Poulsen och Frida Sandin konceptet Leva SockerFri som erhåller rådgivning, kursverksamhet och föreläsningar. Vi skapar medvetenhet och ger kunskap så vi alla var och en kan börja titta på vårt eget livspussel och skapa förutsättningar för en hälsosam kost och livsstil.

Förslag på föreläsningar:

  • Leva sockerFri, low on sugar – High on life. Om livet bort från utbrändhet och ständigt krånglande mage.
  • Varför gör jag inte som jag tänkt mig. En föreläsning om vanans makt och förändringsarbete på individnivå.
  • Frisk av mat. Hur kommer det sig att olika människor får så olika resultat med samma insats?

SVENSKA LEDARGRUPPEN

Svenska ledargruppen är en helhetsleverantör av tjänster inom områdena arbetsmiljö, säkerhet och krisberedskap. De har samlat kunniga ledare med kompetenser från olika branscher. Utbildningar i bla Hjärt- & lungräddning, brand och stress & kris.

CECILIA ÅKESDOTTER

Cecilia är civilekonom, internationellt certifierad coach och mindfulness instruktör MBSR med fördjupningsstudier i mindfulness. Hon inspirerar människor och organisationer att utvecklas i personlig utveckling och ledarskap.