En välkomnande plats
för hjärna, kropp och själ

För många år sedan hade familjen Eriksson en dröm. Att tillsammans skapa en genuint välkomnande mötesplats med det där lilla extra, i den skönaste delen av Östergötland. En plats där gästerna känner sig som hemma. Målet var att locka besökare från när och fjärran, som under en eller flera dagar får njuta av en oförglömlig vistelse. I dag lever vi vår dröm. Resultatet är vackra Rimforsa Strand.

vardsskap

Vår filosofi kan sammanfattas i ett ord – värdskap! Vi brinner för mötet med våra gäster, för ett varmt välkomnande och för en givande vistelse. Precis som du, ställer också vi höga krav på din upplevelse hos oss. Fester, konferenser, grillmiddagar, karibisk julbuffé och övernattningar året om ska bli ett skönt och minnesvärt avbrott. En värdefull energikick i tillvaron!

Vår adress

Fredrika Bremers allé 2
590 46 Rimforsa

GPS-koordinater: LAT: N 58° 7´24″ LAT: E 15°41´22″

Telefon

0494 – 792 90

E-post

reception@rimforsastrand.se

bokning@rimforsastrand.se

Öppettider

Våra öppettider varierar beroende på dag och säsong. Ring oss gärna före ditt besök så kan vi berätta vad vi erbjuder och hur vi har öppet.

Bra att veta!

Under våren 2018 byggde vi en hiss så nu är vårt hus mer ”tillgängligt” än tidigare!

Bokningsförfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Hitta hit

Många vägar leder till Rimforsa och det är bara att välja – bil, buss, tåg eller kanske till och med båt. Åker du kollektivt stannar ÖstgötaTrafikens bussar i Rimforsa flera gånger per dag. Tågresenärer tar Stångådalsbanan, där Kustpilen trafikerar Linköping-Kalmar och stannar på Rimforsa station. Vi har också ett samarbete med Taxibil i Östergötland som har fasta priser mellan Linköping och Rimforsa. Vi har en stor parkering som är gratis och vi kan även ordna laddning till elbilen.

Oavsett om du kommer med buss eller tåg, hämtar vi naturligtvis dig vid ankomst under receptionens öppettider. Om det är behagligt väder, inbjuder sjösystemet Åsunden – Järnlunden – Rängen och Kinda kanal till att komma med båt. En vacker färd till ett trevligt slutmål!

Vägbeskrivning vid bilresa

Från E4 vid Linköping väg 34 söderut. Efter ca 35 km stor rondell. Åk in till Rimforsa C. I korsning efter 150 m sväng höger (skyltat Rimforsa Strand). Efter 1,5 km är du framme vid avtagsvägen, Fredrika Bremers allé, på vänster sida (skyltat Rimforsa Strand).

Avstånd till Rimforsa

  • Linköping 3,5 mil (ca 30 min)
  • Norrköping 8 mil (ca 1 tim)
  • Stockholm 24 mil (ca 2,5 tim)
  • Jönköping 15 mil (ca 1,5 tim)