Satsa på en härlig kick-off i Östergötlands vackra natur

Utanför Linköping erbjuder vi allt som behövs för en lyckad och trevlig kick-off. Med underbar natur och ett stort hotell som grund plöjer vi vägen för ett lyckat företagsevenemang. Med ett flertal aktiviteter att välja mellan kan nya vänskapsband knytas och gamla förstärkas. I rätt omgivning och passande lokaler är stämningen på topp och efteråt åker ni tillbaka till kontoret med ett stort leende på läpparna och många trevliga minnen i portföljen.

Låt oss hjälpa dig med årets mest lyckade företagsevenemang

Förutom en beundransvärd natur har vi också olika lokaler och rum för olika ändamål. Med lokaler i olika storlekar och relevant utrustning har vi möjlighet att anpassa oss efter era önskemål. Rummen går att möblera om och har alla wifi och den senaste utrustningen inom teknik. Vi är här för att se till att festen blir en stor succé för alla inblandade.

Så fort ni har valt att ha ert nästa företagsevenemang i Linköping kan vi hjälpa till att skräddarsy den efter just ert företags behov. Vårt mål är att göra er vistelse hos oss till ett minne för livet.