Satsa på ett hotellpaket i vackra Östergötland

Det finns inte mycket som är vackrare eller mer avkopplande än en semester i Östergötland. I den vackra naturen precis bredvid vattnet ligger Rimforsa hotell. Här erbjuder vi fullständig avkoppling men också mängder med olika aktiviteter och upplevelser för den som gillar att vara igång. Tack vare den varierade närmiljön ingår många olika sporter, utflykter och aktiviteter i vårt hotellpaket nära Linköping, så att det finns något som passar alla. För er som föredrar att endast njuta av naturen med ögonen erbjuder vi andra upplevelser i form av workshops, provningar och mycket mer.

Se till att du får ut det mesta av visiten genom att välja rätt hotellpaket

Eftersom sommaren är kort och det finns så mycket valmöjligheter ser våra hotellpaket till att du får uppleva alla dina favoritäventyr till ett bra pris. Och om, mot förmodan, det mesta av sommaren skulle regna bort har vi också många inomhusaktiviteter att välja mellan.

Med ett hotellpaket får du ut det mesta av din semester i Östergötland vare sig du reser med familjen eller vännerna. Det finns mycket att se och göra här som kommer hålla både vuxna och barn sysselsatta. Njut av tystnaden, maten och aktiviteterna innan det blir dags att återvända till verkligheten igen!

DSC_0436-3

Hotellpaket  – Allt för en lyckad helg