TA EN PAUS I VARDAGEN
MED ETT WEEKENDPAKET I ÖSTERGÖTLAND


Upplevelsepaket på Rimforsa Strand

Det handlar inte om att resa långt. Eller länge. Istället kan det vara en perfekt stund, som ger precis den där avkopplingen, energin och nytändningen som du behöver. Rimforsa Strand, vid sjön Åsunden i Östergötland, slår upp sin dörrar – vardag som helg – för dig, din familj och vänner. Vi har flera alternativ och aktiviteter. Välkommen till ett uppskattat avbrott i vardagen.

Bra att veta! Sedan april 2018 har vi en hiss i vårt vackra gamla hus

Mors- & Farsdagsfirande på Rimforsa Strand

Lazy lyxweekend

Från 1 915:-/pers

Lördagen är helgens absoluta höjdpunkt! Unna dig en lyxig vistelse hos oss och gör helgen till något alldeles extra. Välkommen att ladda batterierna med god lokalproducerad mat, väl utvalda drycker och härlig kvalitetstid tillsammans.

I priset ingår: Strands kafferep, bastubad med badrock, handduk, frukt och juice, välkomstdrink, 4-rätters middag, logi i delat rum samt frukostbuffé

DSC_0100-3-3

Hela helgen lång

Från 2 715:-/pers

Låt hjärna, kropp och själ ta en välbehövlig paus från vardagsstressen och finn lugnet där Östergötland är som vackrast. Här kan du koppla av, återhämta dig och ladda batterierna för att sedan återvända tillbaka till verkligheten för nya utmaningar.

I priset ingår: fredag, Strandbastu med bastupaket, Fredagsgryta med kaffe/te, logi i delat rum. Lördag, frukostbuffé, Strands kafferep, Strandbastubad med bastupaket, fördrink, 4-rätters middag med kaffe/te, logi i delat rum. Söndag, frukostbuffé.

Restaurang - Rimforsa Strand

Alla i förkläden

Datum 2019:    27 april, 21 september, 12 oktober och 16 november
Pris från 2 230 :-/pers

Gourmetmiddag med jobbgänget? Bli en fena på fiskrätter? Eller en smaktävling med vännerna i köket? Här i vårt vackra hus har vi byggt ett inspirerande kök för gemensam matlagning och festlig provsmakning. Kvällen startar kl 17.00 i vår salong.

Antal platser: 14 stycken.

I priset ingår: tilltugg och 1 glas mousserande under genomgången, matlagningsaktivitet, 3-rätters middag  med vinpaket, logi och frukostbuffé samt ett förkläde att ta med hem.

Hela paketet utan dryck: 1 860 kr / person

Aktiviteten med dryckespaket (utan logi): 1 630 kr / person

Aktiviteten utan logi och dryck: 1 260 kr / person

DSC_0436-3

En helg i Linköping kan göra mycket

Ibland kan livet vara så hektiskt och uppbokat att helgerna får ta smällen. Planera in en weekend hos oss på Rimforsastrand och lämna plikterna hemma. Det är viktigt att ladda batterierna emellanåt och ha kvalitetstid med dem man älskar. Därför vill vi hjälpa dig planera ett weekendpaket som kan ge dig allt du behöver för att få en stunds ro och frihet. Vi har aktiviteter som passar både barn och vuxna så att hela familjen ska få ut det mesta av vistelsen hos oss.

rimforsa-strand-53-2

Ta tillvara tiden

Från 1 345:-/pers

Vi lever här och nu. Men tiden rusar allt snabbare och ibland har vi svårt att hänga med. Då är det viktigare än någonsin att få ett efterlängtat avbrott i tillvaron. Fly vardagen en stund. Koppla bort alla måsten och välj istället att koppla av med njutbar middag och skön sömn.

I priset ingår: 3-rätters middag, logi i delat rum samt frukostbuffé.

DSC_0505-Edit-3

Bästa fredagsmyset

Från 1 095 :- / pers

Äntligen fredag! Checka ut från jobbet och in på vackra och välkomnande Rimforsa Strand. Här kopplar du av och återhämtar dig efter en hektisk vecka. Sen kan du återvända hem – fulladdad med ny energi inför helgen

I priset ingår: Strandbastubad med badrock, handduk, frukt och juice, Fredagsgryta med kaffe/te, logi i delat rum och frukostbuffé

Alla hjärtansdag på Rimforsa Strand 2017

Alla hjärtansdag

Från 1 280:-/pers / natt

Fira kärleken med vårt Alla hjärtansdagspaket. I priset ingår: bubblor och choklad på rummet, 3-rätters middag, logi i delat rum och frukostbuffé.

Paketet gäller: 14-16/2 2020

njut av bastubad i Rimforsa Strands härliga bastu

Bryggliv och bastu

Från 1 575:-/pers

Det här är den ultimata vistelsen för dig som älskar bastubad! Som njuter av brasans sprakande och den sköna värmen som snabbt sprider sig. Strandbastun med egen brygga ligger vackert alldeles vid Åsundens fina vatten. Och doppet i sjön, året om, är kanske det bästa av allt!

I priset ingår: Strandbastubad med badrock, handduk, frukt & juice och vår SPA-ritual, 2-rätters middag med kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé

sommar på Rimforsa Strand

Sommarpaket

Från 1 050:-/pers

Under vår Sommar på Strand period 27/6 – 12/8 2017, erbjuder vi ett flertal olika paket. Kom och njut av sommaren där den är som bäst. Checka in på våra charmiga rum, avnjut en god middag eller grillbuffé. Vakna till soluppgång och ta ett morgondopp i sjön.  Vårt vackra hus och trädgård är perfekt för såväl avkoppling som aktivitet. Klicka här för att läsa mer om våra sommarpaket.

DSC_0100-3-3
Från 1 050:-/pers

Sommar på Strand har blivit ett begrepp – hit kommer gäster från när och fjärran för att njuta av naturens skiftningar, sköna aktiviteter, underbara grillkvällar och  frestande lunchbufféer. Rimforsa Strand är både avkoppling och vila, sociala aktiviteter och rekreation. Unna dig några dagar här och upptäck den vackra Kindabygden. Det blir en upplevelse du bär med dig länge!

bastubad i Rimforsa Strands strandbastu sol

Karibisk lyx

Från fr 1 450:-/pers
22/11 – 20/12 2019

Glöm julbestyren för en stund, checka in hos oss, kryp upp i fåtöljerna framför brasan. Sätt ditt fotavtryck i rimfrosten på Strandbastudäcket. Kom i rätt stämning med en god fördrink innan det är dags för Strands alldeles egna jultradtion – Karibisk Julbuffé – lite nyttigare, lite grönare och rätt mycket smakrikare. Efter att ha avnjutit kökets goda rätter och testat alla spännande exotiska frukter, sover ni gott i något av våra fina rum. Morgonen efter avnjuter ni frukostbuffé med sjöutsikt och sedan har ni laddat batterierna inför julstöket!

I paketet ingår: Eftermiddagsfika, Strandbastubad med bastupaket, fördrink, Karibisk julbuffé, logi i delat rum samt frukostbuffé.

Karibiskt julbord på Rimforsa Strand

Karibiskt mys

Från 1 095:-/pers
22/11 – 20/12 2019

Julbordstider – glöm skinka, sill & Jansons. Här på Strand har vi en något hälsosammare ”grönare” jultradition. Vår Karibiska buffé innehåller såväl vegetariska rätter som fisk, kött och fågel. Och en massa härliga exotiska frukter! Efter denna måltid orkar ni helt enkelt inte ta er hem utan njuter av att gå en trappa upp, sova gott och avnjuta en god frukostbuffé innan hemfärd.

I paketet ingår: Karibisk julbuffé med fördrink och kaffe/te, logi i delat rum samt frukostbuffé.

Rimforsa Strand öppna spisen i lobbyn

Boka

Välkommen att ringa 0494 – 792 90 eller skriv i formuläret nedan där du anger önskat paket och kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande