TA EN PAUS I VARDAGEN
MED ETT WEEKENDPAKET I ÖSTERGÖTLAND


Weekendpaket –
Allt för en lyckad helg

Låt både hjärna, kropp och själ ta en nyttig paus från vardagsstressen och finn lugnet ute i Östergötlands vackra natur. Här kan du koppla av, återhämta dig och ladda batterierna för att sedan återvända tillbaka till verkligheten igen, redo för nya utmaningar. Oavsett om du vill hälsa på för att njuta av tystnaden själv, spendera kvalitetstid med barnen eller komma ut för att umgås med dina vänner så erbjuder vi ett weekendpaket som passar perfekt för dig.

Bra att veta! Vårt vackra hus är gammalt (fr 1911)  och har många trappor och tyvärr ingen hiss.

En helg i Linköping kan göra mycket

Ibland kan livet vara så hektiskt och uppbokat att helgerna får ta smällen. Planera in en weekend hos oss på Rimforsastrand och lämna plikterna hemma. Det är viktigt att ladda batterierna emellanåt och ha kvalitetstid med dem man älskar. Därför vill vi hjälpa dig planera ett weekendpaket som kan ge dig allt du behöver för att få en stunds ro och frihet. Vi har aktiviteter som passar både barn och vuxna så att hela familjen ska få ut det mesta av vistelsen hos oss.

Restaurang - Rimforsa Strand

Kock för en kväll

Från 2 230 :-/pers

Några fredagar under året kan du komma och laga din middag  med våra duktiga kockar. Kvällen börjar kl 17.30 med en genomgång och sedan är det bara att sätta igång, förrätt, varmrätt och dessert ska tillagas i vårt kök.

Datum hösten 2017: 20/10 och 17/11. Max antal: 12 stycken – så skynda dig att boka.

I priset ingår: fördrink och tilltugg under genomgången, 3-rätters middag med vinpaket, logi och frukostbuffé.

Hela paketet utan dryck: 1 860 kr / person

Aktiviteten med dryckespaket (utan logi): 1 630 kr / person

Aktiviteten utan logi och dryck: 1 260 kr / person

Energiboost helg på Rimforsa Strand
Från 2 475 :-/pers

Vem behöver inte en energikick då och då? Varje höst skapar vi en fullmatad helg med utrymme för både aktiviteter och vila. Intressanta föreläsningar för kropp och själ om bland annat kost, hälsa, personlig utveckling och hudvård. Vi varvar det med god mat och dryck i Rimforsa Strands avkopplande miljö. Dessutom finns möjlighet till yoga och mycket mer. Nästa helg är den 11-12 november 2017.

Mors- & Farsdagsfirande på Rimforsa Strand

Lördagslyx

Från 1 735:-/pers

Paketet för dig som vill skämma bort dig riktigt ordentligt. I priset ingår: Afternoon Tea, Strandbastubad med bastupaket, 4-rätters middag med drink samt logi i delat rum och frukostbuffé.

DSC_0100-3-3

Stanna hela helgen

Från 2 595:-/pers

Lyxa tillvaron med en helhelg på Rimforsa Strand. Njut av våra vackra omgivningar, ta en tur till Kisa eller Linköping. I priset ingår: fredag, Strandbastu med bastupaket, Fredagsgryta med kaffe/te, logi i delat rum. Lördag, frukostbuffé, Afternoon tea, Strandbastubad med bastupaket, fördrink, 4-rätters middag med kaffe/te, logi i delat rum. Söndag, frukostbuffé.

rimforsa-strand-53-2

Weekendmys

Från 1 260:-/pers

Mys till helgen med en härlig middag, sov gott och avsluta med vår fina frukostbuffé. I priset ingår: 3-rätters middag, logi i delat rum samt frukostbuffé.

Keramikworkshop på Rimforsa Strand

Kreativ helg

Från 2995:- / pers

I samarbete med konstnären Madeleine van Nigtevecht, Björkfors Arthouse, har vi skapat kreativa helger för dig som gillar att måla eller skapa med keramik. Läs mer under Kreativ Helg

Karibiskt julbord på Rimforsa Strand

Karibisk lyx

Från fr 1 430:-/pers
24/11 – 21/12 2017

Aaariba, på Rimforsa Strand har vi som tradition att duka upp en Karibisk buffé till jul. Prinskorv, sill och julskinka sparar du till julafton. Njut av rätter från Karibiska ö-världen och en massa läckra exotiska frukter. I paketet ingår: Eftermiddagsfika, Strandbastubad med bastupaket, fördrink, Karibisk julbuffé, logi i delat rum samt frukostbuffé.

Karibiskt julbord på Rimforsa Strand

Karibiskt mys

Från 1 095:-/pers
24/11 – 21/12 2017

Aaariba, på Rimforsa Strand har vi som tradition att duka upp en Karibisk buffé till jul. Prinskorv, sill och julskinka sparar du till julafton. Njut av rätter från Karibiska ö-världen och en massa läckra exotiska frukter. I paketet ingår: Karibisk julbuffé med fördrink och kaffe/te, logi i delat rum samt frukostbuffé.

Alla hjärtansdag på Rimforsa Strand 2017

Alla hjärtansdag

Från 1 280:-/pers / natt

Fira kärleken med vårt Alla hjärtansdagspaket. I priset ingår: bubblor och choklad på rummet, 3-rätters middag, logi i delat rum och frukostbuffé.

Paketet gäller: 9-11/2  och 14-15/2 2018

njut av bastubad i Rimforsa Strands härliga bastu

Bastumys

Från 1 575:-/pers

Gillar du att bada bastu? Då är det här paketet för dig. I priset ingår: Strandbastubad med badrock, handduk, frukt & juice och vår SPA-ritual, 2-rätters middag med kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé

sommar på Rimforsa Strand

Sommarpaket

Från 1 050:-/pers

Under vår Sommar på Strand period 27/6 – 12/8 2017, erbjuder vi ett flertal olika paket. Kom och njut av sommaren där den är som bäst. Checka in på våra charmiga rum, avnjut en god middag eller grillbuffé. Vakna till soluppgång och ta ett morgondopp i sjön.  Vårt vackra hus och trädgård är perfekt för såväl avkoppling som aktivitet. Klicka här för att läsa mer om våra sommarpaket.

DSC_0100-3-3
Från 1 050:-/pers

Sommar på Strand har blivit ett begrepp – hit kommer gäster från när och fjärran för att njuta av naturens skiftningar, sköna aktiviteter, underbara grillkvällar och  frestande lunchbufféer. Rimforsa Strand är både avkoppling och vila, sociala aktiviteter och rekreation. Unna dig några dagar här och upptäck den vackra Kindabygden. Det blir en upplevelse du bär med dig länge!

Rimforsa Strand öppna spisen i lobbyn

Boka

Välkommen att ringa 0494 – 792 90 eller skriv i formuläret nedan där du anger önskat paket och kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande