Ett rum att längta till
efter dagens händelser

Under de senaste åren har vi renoverat samtliga rum i vår anrika huvudbyggnad. Varsamt har tidens charm och känsla letats fram igen, med vissa oväntade inslag. Varje rum skiljer sig åt – det tycker vi är en del av tjusningen med att bo hos oss. Nu är det vackert och vilsamt med en skön atmosfär. Allt från det tjusiga bröllopsrummet med himmelssäng och kristallkrona, till familjerum och mindre, mysiga enkelrum. För sällskap som vill bo enskilt har vi även trevliga Gammelgården strax intill.

Bra att veta! Vårt vackra hus är gammalt (fr 1911)  och har många trappor och tyvärr ingen hiss.

Dubbelrum - Rimforsa Strand

Våra rum

Inget rum på Rimforsa Strand är det andra likt. Det är en stor del av charmen med att bo hos oss. Men de har en sak gemensamt – det är alltid lika personligt och trivsamt!

DSC_0753-3-3

Salong och matsal

Vår ljusa, vackra salong med bibliotek välkomnar alla gäster för en stunds avkoppling, umgänge och fika. Och en trappa ner dukas frukost, lunch och middag upp.

Ta med dig hunden eller katten
till Rimforsa Strand

Vi har två rum där husdjur  är välkomna. De ligger i en separat byggnad med vacker utsikt över Åsunden eller fruktkällaren. Rummen har samma standard som våra övriga rum dvs ljusa, fräscha och med dusch, toalett och trådlöst bredband. Pristillägget är 200 kr till det rum/ paket etc du bokat.