Sommarpaket

Priserna gäller fr 24/6 – 11/8 2019

Vi reserverar oss mot eventuella prisjusteringar. Förläng din vistelse och njut av våra vackra omgivningar. Extra natt i samband med våra paket kostar 500 kr / person i dubbelrum (oavsett rumstyp)

Restaurang - Rimforsa Strand

Sommartider hej hej

Kom och upplev den vackra sommaren. Njut av ett välkommet miljöombyte och upptäck vår magiska natur. Ett par dagars vistelse kan bli sommarens höjdpunkt! Checka in i våra charmiga rum, avnjut en god middag eller grillbuffé, vakna till den vackra soluppgången och ta ett friskt morgondopp i sjön.

1 050 kr / p i twin- & grandlit rum  och dubbelrum i annex
1 150 kr / p i dubbelrum mot gård  i huvudbyggnaden
1 250 kr / p i dubbelrum med sjöutsikt i huvudbyggnaden

I priset ingår: Strandbastubad, 2-rätters middag alt grillbuffé beroende på vilken dag ni kommer samt logi i delat rum och frukost.

turisthotellet

Pensionats nostalgi

Välkommen att bli vår pensionatsgäst i sommar. Denna form av boende var fram till mitten av 1900 – talet mycket populärt för personer som ville lämna vardagen för ett boende på landet.  Närheten till vackra omgivningar eller sevärdheter var också en del av pensionatens utbud – och tänk allt där detta har vi här på Rimforsa Strand. (dessutom är vår grund byggd på ett ”gammalt” pensionat eller Turisthotell som det kallades här i Rimforsa) Förr i tiden förväntades man att stanna minst en vecka men vi börjar lite blygsamt med några dagars vistelse. Men vår förhoppning är att du kanske kan tänka dig att bli en ”klassisk pensionatgäst” – dvs att komma tillbaka igen år efter år…

1 990 / p i twin- & grandlit rum  och dubbelrum i annex
2 190 kr / p i dubbelrum mot gård  i huvudbyggnaden
2 390 kr / p i dubbelrum med sjöutsikt i huvudbyggnaden

I priset ingår: två lunchbufféer med kaffe/te, två stycken varmrätt med sallad, bröd och kaffe/te, logi och frukostbuffé i två nätter samt tillgång till Strandbastun och badrock att låna under vistelsen.

* enkelrumstillägg 300 kr / rum och natt

kajak och kind-2

Kajak, kropp och själ

Tänk dig att tyst glida fram på en spegelblank sjö. Kanske få se en havsörn? Göra ett strandhugg, avnjuta medhavd matsäck och ta ett dopp i sjön. Att paddla kajak på Kinda Kanal och dess sjösystem är en upplevelse för kropp och själ. Väl tillbaka väntar lyxen med bastubad, middag och skön sömn i vackert inredda rum.

Pris
1 400 kr / person i twin- & grandlit rum  och dubbelrum i annex
1 500 kr / person i dubbelrum mot gård  i huvudbyggnaden
1 600 kr / person i dubbelrum med sjöutsikt i huvudbyggnaden

 

I paketet ingår: 1 dags kajakhyra, Strandbastubad med handduk, juice & snacks, 2-rätters middag eller grillbuffé med kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé

ms kind

Kasta loss med M/S Kind

En resa på vackra Kinda Kanal är en oförglömlig upplevelse. Här glider man fram genom en grävd kanal, fem sjöar och passerar 14 handdrivna slussar. Boka vårt paket och njut av en härlig dag ombord på passagerarbåten M/S Kind (Linköping – Rimforsa eller Rimforsa – Linköping. )

Paket med middag

1 670 kr / person i twin- & grandlit rum  och dubbelrum i annex
1 770 kr / person i dubbelrum mot gård  i huvudbyggnaden
1 870 kr / person i dubbelrum med sjöutsikt i huvudbyggnaden

I paketet ingår: båtresa (ca 6-7 tim) med lunch och fika ombord. Buss/tågresa samt 2-rätters middag alt grillbuffé med kaffe/te, logi i delat rum, Strandbastubad med handduk, juice och snacks och frukostbuffé

Paket utan middag

1 345 kr / person i twin- & grandlit rum  och dubbelrum i annex
1 445 kr / person i dubbelrum mot gård  i huvudbyggnaden

1 545 kr / person i dubbelrum med sjöutsikt i huvudbyggnaden

I paketet ingår: båtresa (ca 6-7 tim) med lunch och fika ombord. Buss/tågresa samt logi i delat rum, Strandbastubad med handduk, juice och snacks och frukostbuffé

Tips! Förläng vistelsen och boka till en natt och njut av våra vackra omgivningar, extranatt kostar 500 kr / person i dubbelrum.

* enkelrumstillägg 300 kr / rum och natt

Logi och frukost

Huvudbyggnaden

Twin- & grandlit: 750 kr / person

Dubbelrum mot gård: 845 kr / person

Dubbelrum med sjöutsikt: 945 kr / person

Enkelrum mot gård: 1 150 kr / natt

Enkelrum med sjöutsikt: 1 250 kr / natt

I priset ingår: logi och frukostbuffé samt Strandbastubad med handduk.

Gårdshus

Dubbelrum: 750 kr / person

Enkelrum: 1050 kr / person

I priset ingår: logi och frukostbuffé samt Strandbastubad med handduk.

3 för 2

Bo tre nätter men betala bara för två! Ha Rimforsa Strand som din utgångspunkt för sommarens utflykter i Östergötland. Erbjudandet gäller logi och frukost.

Extrasäng och husdjur

Extrasäng med frukost vuxen : 400 kr /natt (från 13 år)

Extrasäng med frukost barn: 300 kr / natt

I priset ingår: logi och frukostbuffé samt Strandbastubad med handduk.

Husdjurstillägg: 250 kr / vistelse