Utbildningar

Hittar du inget som passar? Välkommen att kontakta oss, vi har mycket mer att erbjuda såsom föreläsning/utbildning inom service, kroppspråk, teambuilding, ledarskap och mediahantering mm.

Rubrik

Puff text

SOLBACKENS HELHETSHÄLSA

Kanske har ni ett hälsotema på jobbet där det skulle passa med en föreläsning om kost och hälsa? Solbackens Helhetshälsa har föreläsningar om detta och anpassar föreläsningen efter målgruppen.

Förslag på föreläsningar:

  • Bli ditt bästa jag – det börjar med maten. Vilken mat är vi byggda för och hur påverkar dagens kost
  • Dags att sockersanera din vardag? Om sockrets inverkan på kroppen
  • Vill du leva med smärta och värk eller vill du lära dig hur du kan påverka med kost och rörelse
  • Alla omkring mig är idioter! Varför funkar jag bra med vissa men inte med andra?
  • Positiv Stress är bra – Eller? Hur påverkas din hälsa av stress och hur kan du ta tag i detta för att bli ditt bästa jag
  • Hälsoföreläsning i ”praktisk” näringsfysiologi Visste du att kosten i hög grad påverkar din uthållighet och att du med olika ”drivmedel” kan nå olika resultat?

Kurslängd ca 1 ½ – 2 tim eller beroende på upplägg
Pris fr 5 400 kr per tillfälle

CECILIA ÅKESDOTTER – MINDFULNESS OCH LIVSVERKTYG

Cecilia är civilekonom, internationellt certifierad coach och mindfulness instruktör MBSR med fördjupningsstudier i mindfulness. Hon inspirerar människor och organisationer att utvecklas i  personlig utveckling och ledarskap.

Kurslängd ca 1 ½ – 2 tim till heldagsutbildningar
Kontakta oss för pris

Crearum

Vad kan hända när invanda tankemönster vänds upp och ned? När fantasin ges fritt spelrum och inga idéer är för galna för att tas på allvar? När hierarkier slutar ha betydelse och allas åsikter är lika mycket värda? Svaret är – nästan vad som helst.

Företaget Crearum jobbar med att leda grupper genom idé- processer. Med ett effektivt och roligt arbetssätt tar vi er från tanke via idéer till handlingsplan. Crearum håller även kortare föredrag med lättsamma och lärorika övningar som passar bra på kick-offer och utbildningar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kurslängd ca 1 ½ – 2 tim
kontakta oss för pris

SVENSKA LEDARGRUPPEN

Svenska ledargruppen är en helhetsleverantör av tjänster inom områdena arbetsmiljö, säkerhet och krisberedskap. De har samlat kunniga ledare med kompetenser från olika branscher. Utbildningar i bla hjärt- & lungräddning, brand, stress och krishantering.

Kurslängd ca  2 tim till hela dagar beroende på upplägg

Kontakta oss för pris

SERVICE, VÄRDSKAP OCH BEMÖTANDE

Rimforsa Strand ägare och VD, Veronica Eriksson, brinner för att få människor att känna sig välkomna. Under sina mer än 20 år i servicebranschen har hon fått insikt om vad som är den bästa framgångsfaktorn för alla arbetsplatser  – människorna som jobbar i våra företag/organisationer. Föreläsningen varvas med arbeten där gruppen får övningar i teman som värdskap, ”gröna” gubbar och ditt personliga varumärke.

Kurslängd ca 1 ½ – 2 tim
Pris 300 kr / person, mini pris 3 500 kr

MÅLBILDER OCH MOTIVATION
MED FREDRIK JOHNSON, ACTIPRO

Vad kan näringslivet lära av proffsidrotten?
Squashen räknas som världens tuffaste och mest krävande bollsport. Fredrik har 11 års erfarenhet som helprofessionell squashspelare och 7 år som halvprofessionell squashspelare samt två år som förbundskapten för A-landslaget i squash. Med en meritlista där det finns segertitlar från alla större tävlingar av rang i världen gör att en föreläsning med Fredrik innehåller mycket kunskap från idrottens härliga värld.

Dock innehåller föreläsningen inget om hur man slår en
forehand eller backhand, utan den behandlar ämnen som Ert företag kan applicera på Er egen verksamhet.

Kurslängd ca 1 ½ – 2 tim
Kontakta oss för pris