Konst på Strand

Under 2014 inledde vi ett samarbete med Madeleine van Nigtevecht på Björkfors Arthouse och Kinda Konstförening. Föreningen hade under en tid varit på jakt efter fler platser att ställa ut konst och när Rimforsa Strand fick frågan tyckte vi att det var en spännande möjlighet. Våren 2015 var det premiär för detta samarbete, som har blivit både uppskattat och välbesökt.

Varje år har vi 6-7 olika konstnärer som under några veckor har utställning i våra fina salonger och rum. När nästa konstnär tar vid anordnar vi en minglande Konstafterwork på Strand.

KONSTAFTERWORK PÅ STRAND 16/8

Konstafterwork på Strand börjar bli ett välkänt evenemang som lockar många besökare. Baren öppnas klockan 17 för något gott att dricka och lättare tilltugg. Boka gärna bord i restaurangen och avsluta fredagskvällen med vår goda fredagsgryta eller en 3-rätters middag.

Klockan 18.00 kommer utställande konstnärsgrupp 4ART, Maria Malgeryd (måleri och teckning), Marie Johansson (måleri), Raija Larsson (måleri) och Karolina Germundsson (foto) att berätta mer om sig själva och sin utställning.

UTSTÄLLNINGAR 2019

11/1 Inge Eriksson – fotoutställning

1/3 Matte Liegnell – målningar i tre olika teman

26/4 Vendela Ulfsdotter Hansson och Hanna Svensson, måleri

28/6 Christina Kicka Thorsson och Hellen P Toivola, måleri, glaskonst, grafik och blandteknik

16/8 Karolina Germundsson, Maria Malgeryd, Raija Larsson och Marie Johansson, blandad konst

27/9 Höstsalong med Kinda Konstförening, blandad konst

8/11 Madeleine Van Nigtevecht, måleri och skulptur

INTRESSERAD AV ATT STÄLLA UT?

Björkfors Arthouse och Madeleine van Nigtevecht är kontaktperson för utställningar på Rimforsa Strand. Du behöver varken bo eller verka i Kinda för att få ställa ut. Priset är 1 200 kr inkl moms från och med 2019.

Välkommen att skicka din intresseanmälan, och även eventuella frågor till e-post: konst.rimforsastrand@gmail.com

KONSTUTSTÄLLNING PÅ STRAND

Fram tom onsdagen 25/9 2019 kan du beskåda och köpa ”4Arts” alster.