Konst på Strand

Sedan 2015 har vi ett samarbete med Madeleine på Björkfors Arthouse och Kinda Konstförening. Föreningen hade under en tid varit på jakt efter fler platser att ställa ut konst och när Rimforsa Strand fick frågan tänkte vi, ja varför inte.

Varje år har vi  6-7 olika konstnärer som under ca 7 veckor har utställning i våra lokaler. Vid bytet av konstnärer anordnar vi en Konstafterwork på Strand. Läs mer härintill.

Konstafterwork på Strand 5/10 2018

Baren finns öppen från kl 17.00 och här går det också att köpa lättare tilltugg. Boka gärna bord i restaurangen och avsluta fredagskvällen med vår goda fredagsgryta eller en 3-rätters middag.

Kl 18.00 kommer utställande konstnärer, Birgitta Björkhammer & Joanna Lis, att berätta mer om sig själva och sina alster.

Konstutställning på Strand

Fram tom onsdagen 3/10 2018 kan du beskåda och köpa Josef Wallins alster

Sommar på Rimforsa Strand

Boka in kommande datum för 2018

5/10 Birgitta Björkhammer & Joanna Lis – målningar och teckningar

16/11 Inge Eriksson – fotoutställning

Intresserad av att ställa ut?

Björkfors Arthouse och Madeleine van Nigtevecht är kontaktperson för utställningar på Rimforsa Strand. Du behöver inte bo/verka i Kinda för att få ställa ut. Priset är 1 000 kr inkl moms from 2017.

Välkommen att skicka din intresseanmälan, och/eller få svar på dina frågor till e-post: konst.rimforsastrand@gmail.com

Vill du själv prova på att måla eller skapa i keramik?

Tillsammans med konstnären Madeleine van Nigtevecht på Björkfors Arthouse har vi gjort två typer av ”skaparpaket” Målarworkhop och Keramikhelg.

Madeleine genomför även workshops och aktiviteter, perfekta att lägga in mellan tex två konferenspass.