För dig som vill vara i farten
och för dig som vill gå ner i varv

Många kommer till Rimforsa Strand för att jobba. Eller för att koppla av med nära och kära. Här kan vi fresta med ett morgondopp. Eller kvällssolens sista strålar vid strandbastun. Vi erbjuder utmanande teamkamper, yoga, vinprovningar, matlagning, båtturer, utförsåkning i Tolvmannabacken eller varför inte en picknick med en lyxig delikatesskorg. Eller så njuter du bara av stillheten vid vackra Åsundens strand.

Fredrikas Kök

2 februari 2018 slår vi på spisarna i vår nysatsning – Fredrikas kök.  Här lagar du och dina kollegor/vänner/familj din middag under ledning av våra duktiga kockar. Klicka här för att läsa mer och välkommen att boka.

Alltid på plats

I Rimforsa Strands vackra trädgård finns volleybollnät, roddbåt, metspö samt ett flertal ”utomhusleksaker” som tex kubb. Besöker du oss under vinterhalvåret och isen ligger tjock rekommenderar vi en skridskotur på Åsundens plogade isbana.

Utflyktstips

Den vackra Kinda bygden har massor att uppleva. Utforska Trollegater (ett av Svergies största område med urbergsgrottor) och Hallstad ängar eller shoppa på krukmakeriet Hjortlunds i Kisa.

Är du matintresserad rekommenderar vi bla en tur till marmeladeriet Hargs Gård utanför Kisa, Stafsäters Gårdsglass och så den mysiga getfarmen, Löts Gård utanför Vikingstad. Eller varför inte ta en tur till Nostalgimacken i Björkfors och en tur på Kinda Kanal? 

Kinda Turistbyrå har all information om evenemang och sevärdheter runt omkring Rimforsa Strand. Du hittar även en massa utflyktstips i tidningen Utflykta.

En kylig och kall vinter lämpar sig Åsunden mycket väl för skridskoåkning och 20 min från oss finns Tolvmannabacken med fin utförsåkning.

Samarbetspartners

Här är en samling med länkar till några av våra samarbetspartners för aktiviteter och mötesledning.

ActiPro

Aktivgruppen

Björkfors Arthouse

Crearum

Happy Charlotte

Linköpings Kajak

Linnéa Jensens Yoga

Larssons Skytte

Opphems skyttebana

Solbackens Helhetshälsa

Tolvmannabacken – Kisa

Äventyrsupplevelser