Boka din middag hos oss

När dagen går mot sitt slut är det härligt att få slå sig ner och bli serverad mat tillagad med tanke och omsorg. Ring och boka på 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

Måndag – torsdag, boka bord mellan kl 18.00 – 19.30
Fredagar och  lördagar boka bord mellan kl 17.00 – 19.30

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

Förutom kvällens fasta meny finns det alltid möjlighet att beställa veckans ”husman”.

Fredagar finns vår uppskattade Fredagsgryta för 225 kr/person och lördagar kan du avnjuta Strands kafferep mellan kl 14.00–16.00

Under våra Sommar på Strand-veckor (26/6–9/8 2019) är restaurangen öppen för lunch och middag alla dagar i veckan.

762a0439

Meny vecka 21

Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld.

Måndag 20 maj

Grillad vit Vätternsparris serveras med brynt krassemajonäs, halstrad griskind och örter

-oOo-

Lågtempererad ryggbiff serveras med syrlig sherrysås, citron- & smörbakade morötter samt potatisfondant

-oOo-

Rabarber & vaniljparfait serveras med rabarberconsommé samt sockerflarn

Tisdag 21 maj

Gubbröra på rostad brioch serveras med halstrad aborre samt forellrom

-oOo-

Lågtempererad ryggbiff serveras med syrlig sherrysås, citron- & smörbakade morötter samt potatisfondant

-oOo-

Hjortronbavaroise serveras med Guldnougatcréme samt kaka på Aronia och mandel

Onsdag 22 maj

Grillad vit Vätternsparris serveras med brynt krassemajonäs, halstrad griskind och örter

-oOo-

Smörstekt gös serveras med ljummen sallad på sparris- & gurka, vitvinssås smaksatt med Cava, gårdssmör från Löt och ramslök samt puré på palsternacka och King Edvard

-oOo-

Rabarber & vaniljparfait serveras med rabarberconsommé samt sockerflarn

Torsdag 23 maj

Gubbröra på rostad brioch serveras med halstrad aborre samt forellrom

-oOo-

Lågtempererad ryggbiff serveras med syrlig sherrysås, citron- & smörbakade morötter samt potatisfondant

-oOo-

Hjortronbavaroise serveras med Guldnougatcréme samt kaka på Aronia och mandel

Fredag 24 maj

Grillad vit Vätternsparris serveras med brynt krassemajonäs, halstrad griskind och örter

-oOo-

Smörstekt gös serveras med ljummen sallad på sparris- & gurka, vitvinssås smaksatt med Cava, gårdssmör från Löt och ramslök samt puré på palsternacka och King Edvard

Fredagsgryta: Strands goes Vietnam: Stema buns, Bauknyten, div dippsåseroch andra spännande smaker från Asien

-oOo-

Rabarber & vaniljparfait serveras med rabarberconsommé samt sockerflarn

Lördag 25 maj

Gubbröra på rostad brioch serveras med halstrad aborre samt forellrom

-oOo-

Lågtempererad ryggbiff serveras med syrlig sherrysås, citron- & smörbakade morötter samt potatisfondant

-oOo-

Vaniljglass serveras med östgötska jordgubbar, maränger, chokladsås och krispigt flarn

Söndag 26 maj

Grattis alla mammor. Klicka här för att se hur vi firar Morsdag