Boka din lunch hos oss

Lunchen är ofta ett efterlängtat avbrott och vi vill alltid erbjuda en härlig matupplevelse! Ring och boka på 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

24/6 – 11/8 står lunchbuffén uppdukad alla dagar mellan 12.00 – 15.00
Pris 185 kr för salladsbuffé, hembakat bröd, varmrätt, bordsvatten och kaffe/te. Barn 3 – 12 år 95 kr, barn under 3 år äter gratis från buffén.

glöm inte att boka ditt bord även under sommaren. Vegetariskt alternativ ordnars efter förbeställning

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

Under våra Sommar på Strand-veckor (24/6–11/8 2019) är restaurangen öppen alla dagar för lunch och middag/alt grillbuffé.

Fredagar från 16/8 finns vår uppskattade Fredagsgryta för 225 kr/person och lördagar från 5/10 kan du avnjuta Strands kafferep mellan kl. 14.00–16.00

Välkommen att boka ditt bord!

Meny vecka 26

Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld.

Måndag 24 juni

Salladsbuffé, bröd, smör samt sill med tillbehör och kokt potatis

Varmrätt: Nattbakad högrev serveras med rostad potatis, broccoli och pepparsås

Tisdag 25 juni

Salladsbuffé, bröd, smör samt sill med tillbehör och kokt potatis

Varmrätt: Torsk med anjovisgrädde, hackat ägg och kokt nypotatis

Onsdag 26 juni

Salladsbuffé, bröd, smör samt sill med tillbehör och kokt potatis

Varmrätt: Stekt laxfilé serveras med stött nypotatis, citroncremé och sommargrönsaker

Torsdag 27 juni

Salladsbuffé, bröd, smör samt sill med tillbehör och kokt potatis

Varmrätt: Parmesanpanerad kycklinglårfilé serveras med kapriscremé och ris

Fredag 28 juni

Salladsbuffé, bröd, smör samt sill med tillbehör och kokt potatis

Varmrätt: Lammfärslimpa serveras med gräddsky, slungad nypotatis, lingon och saltgurka

Lördag 29  juni

Salladsbuffé, bröd, smör samt sill med tillbehör och kokt potatis

Varmrätt: BBQ karré serveras med rostad majscremé, bakad potatis och semitorkad tomat

Söndag 30  juni

Salladsbuffé, bröd, smör samt sill med tillbehör och kokt potatis

Varmrätt: Kall inkokt lax med skarpsås, pressgurka och kokt nypotatis