Boka din lunch hos oss

Lunchen är ofta ett efterlängtat avbrott och vi vill alltid erbjuda en härlig matupplevelse! Ring och boka bord på telefon 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

Lunchen står oftast uppdukad vardagar från kl 12.00-13.30. Är ni ett större sällskap går det bra att boka en annan dag och tid.

Klicka här för att läsa mer om våra middagar.

”Gu va schöönt dä ä fredag” fyra fredagar under 2020 kommer vi anordna After Work med skönt salongshäng, lugn livemusik och fredagsgryta. Mer info kommer inom kort.

Strands kafferep mellan kl. 14.00–16.00 står uppdukat utvalda lördagar under 2020. Klicka på länken och läs mer.

Aaariba – Karibisk Julbuffé. Vår alldeles egna tradition sedan mer än 20 år tillbaka. Start 22/11. Klicka här för att läsa mer.

Under våra Sommar på Strand-veckor är restaurangen öppen alla dagar för lunch och middag/alt grillbuffé.

Välkommen att boka ditt bord!

Meny vecka 49

Välkomna att boka bord mellan kl 12.00 – 13.15. Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Pris 185 kr för salladsbuffé med härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te med chokladbit.

Måndag 2 december

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Mustig vintergryta på högrev serveras med bakade betor och stompad potatis

Tisdag 3 december

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Fetaostbakad lax serveras med ört- & dijoncréme, citronbakade morötter och  varm sallad på matvete och grönt

Onsdag  4 december

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Wallenbergare på klassiskt vis med brynt smör, gröna ärtor, potatismos och rårörda lingon

Torsdag 5 december

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Kalvstek serveras med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt Amandinepotatis

Fredag 6 december

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Fläsksnitzel fylld med Västerbottenost serveras med anjovissmör, kryddsky och stekt potatis

Lördag 7 december

Ingen lunch idag men boka gärna in dig på vår Karibiska buffé, sittning kl 16.30 och 19.00

Söndag 8 december

2 advent – välkommen att boka in dig på Karibisk buffé. Boka bord mellan kl 12.30 – 14.00