Boka din lunch hos oss

Lunchen är ofta ett efterlängtat avbrott och vi vill alltid erbjuda en härlig matupplevelse! Ring och boka bord på telefon 0494-792 90 eller maila till reception@rimforsastrand.se. Har du någon allergi eller är vegetarian/vegan vill vi gärna veta det redan vid bokningstillfället.

SÅ NÄRA SOM MÖJLIGT – SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT!

I vår strävan att använda oss av närodlat och lokalproducerat, vill vi komponera våra menyer så nära inpå servering det bara går. Just då smakar det som bäst.

Lunchen står oftast uppdukad vardagar från kl 12.00-13.30. Är ni ett större sällskap går det bra att boka en annan dag och tid.

Klicka här för att läsa mer om våra middagar.

Fredagar tom 15/11 finns vår uppskattade Fredagsgryta för 225 kr/person och lördagar tom 16/11 kan du avnjuta Strands kafferep mellan kl. 14.00–16.00.

Aaariba – Karibisk Julbuffé. Vår alldeles egna tradition sedan mer än 20 år tillbaka. Start 22/11. Klicka här för att läsa mer.

Under våra Sommar på Strand-veckor är restaurangen öppen alla dagar för lunch och middag/alt grillbuffé.

Välkommen att boka ditt bord!

Meny vecka 42

Välkomna att boka bord mellan kl 12.00 – 13.15. Menyn kan komma att justeras beroende på tillgång på lokala råvaror, antal gäster och annat som händer i vår föränderliga värld. Pris 185 kr för salladsbuffé med härbakat bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te med chokladbit.

Måndag 14 oktober

Sallad med härbakat bröd

Varmrätt: Östgötsk raggmunk serveras med stekt rimmat fläsk samt rårörda lingon och grädde

Tisdag 15 oktober

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Fiskgratäng med räkor, purjolök och gratinerad med cheddar serveras med stött Amandinpotatis och fräst kål

Onsdag 16 oktober

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Bräckt oxbringa serveras med rotmos, saltgurka och dijonsenapscreme

Torsdag 17 oktober

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Panerad torsk serveras med kall ört- & citronsås samt bakad broccoli och Amandinepotatis

Fredag 18 oktober

Salladsbuffé med härbakat bröd

Varmrätt: Nattbakad högrev serveras med potatispuré samt rödvinssås och smörad bryssekål

Lördag 19 oktober

Ingen lunchbuffé idag men boka gärna in dig på Strands kafferep.

Söndag 20 oktober

Ingen lunch idag – välkommen tillbaka imorgon