Fräscha östgötska specialiteter
som får det att vattnas i munnen

Vi har en kärleksfull syn på mat. En av dagens höjdpunkter är när det vankas spis. Att sätta sig till bords hos oss, oavsett om det är morgon eller kväll, inne eller ute, är en upplevelse för såväl smaklökarna som ögat. Vi är oerhört stolta över vårt prisbelönta kök, som på flera sätt är husets hjärta. Här tillagas genuin mat med fokus på lokala råvaror. Kockarna har mat som passion. Det kommer du som gäst att märka.

Bra att veta! Under våren installerar vi äntligen en hiss i vårt vackra gamla hus. Beräknad premiärtur i mitten av mars 2018.

Under Sommar på Strand perioden (27/6 – 12/8 2018) har vi öppet varje dag för lunch och middag. Klicka här och läs mer om vårt utbud.

Östgötamat Ekonomisk Förening

Så nära som möjligt – så långt som möjligt!

Rimforsa Strand är medlemmar i föreningen Östgötamat som bla jobbar med Bondens Egen marknad och märkning av lokal mat i butiker.

Föreningen har ca 90 medlemmar där alla arbetar för att lyfta de regionala smakerna, produkterna och matupplevelserna.

Här är ett axplock av våra leverantörer: Boda Skattegård, Löts Gårdsmejeri, Håkans Glada Grisar, Ydre kött, HargOdlarna, Brostorps Ost, Eklunds Chark

Många av de lokala leverantörerna har egna gårdsbutiker som är väl värda ett besök!

Matsal Rimforsa Strand

Boka ett bord

Vi kan bjuda er på en härlig matupplevelse! Boka din frukost, lunch, middag eller fika hos oss. Ring och boka på 0494-792 90 eller maila till info@rimforsastrand.se

Under konferensveckor (mån – tor) har vi en fast meny till lunch och kväll (som köket planerar en vecka i förväg) men även en ”smått och gott” meny med lättare rätter.

Fredagar har köket öppet från kl 17.00

På lördagar (vår och höst) bokar du bord från kl 18.00 och väljer från vår weekendmeny. Under våra Sommar på Strand veckor är restaurangen öppen för lunch, fika och middag varje dag mellan 09.00-21.00.