Ta med dig arbetet ut med vårt konferenspaket i Östergötland

Konferenser behöver inte vara stressiga eller äga rum i kala neutrala miljöer. Få ut det mesta av ert arbete och boosta humöret genom att arrangera ert möte här utanför Linköping. Det är svårt att inte bli inspirerad till nya storslagna och revolutionerande idéer i en miljö som denna. Gör både dig själv och arbetet en tjänst och boka in ett av våra många fantastiska 2- dagars konferenspaket.

Finn inspirationen genom våra olika konferenspaket

Är de anställda glada så är företaget glatt! Med våra speciella 2- dagars konferenspaket kan ni avnjuta både vacker miljö, anpassade lokaler, god mat och ett vackert hotell – och dessutom uppnå bästa möjliga resultat. Vi erbjuder dagskonferenser med både mat och aktiviteter som är perfekta för personliga möten och team building. Har ni stora och viktiga möten finns det många val för övernattningar i vårt vackra gamla hotell. Här kan ni njuta av både arbetsro och bekvämlighet i flera dagar.

Att ta med jobbet till Östergötland kan göra mycket gott. Eftersom våra konferenspaket anpassas efter era behov får ni ut det mesta av ert möte, samtidigt som ni befinner er i rena semestermiljön. När konferensen är över och nya vänskapsband eller arbetsrelationer har knutits har ni förhoppningsvis fräscha idéer och ny energi med er tillbaka till kontoret. Kontakta oss idag för att påbörja er planering.