Ju fler kockar… desto smakligare spis

Här i vårt vackra hus har vi ett kök, för gemensam matlagning, festlig provsmakning eller varför inte en utbildning? Idéerna och användningsområdena är många. Klicka här för att ladda ner information alt läs vidare nedan. Eller så kommer ni med egna förslag. Hos oss är det mesta möjligt! Varmt välkommen till Fredrikas Kök.

ALLA I FÖRKLÄDEN

En perfekt teamaktivitet, där lagen kan visa sig på styva linan och kanske utmanar varandra? Eller så ligger fokus på att lära sig nya rätter och imponerande kockkunskaper. Tillsammans med en av våra duktiga kockar lagar ni er middag och får tips och idéer att ta med hem. Start ca 17.00 med genomgång och gruppindelning och sedan är det dags att röra i grytorna.

Tidsåtgång

Ca 3 timmars tillagningstid (start senast 17.00)

Pris

1 085 kr per person för 3-rätters middag med kaffe/te,fördrink med snittar under genomgången, en alldeles egen kock och ett förkläde att ta med hem.

Endast aktivitet (när middagen redan är inbokad i ett paket) 530 kr per person samt tillägg för ev 3-e rätt. Mini debitering 8 personer.

STRANDS GRAND DESSERT

Perfekt för- eller eftermiddagsaktivitet när ni vill göra något tillsammans med ändå sitta ner och avnjuta er middag i lugn och ro. Vid 09.30 eller 13.30 samlas ni i Fredrikas kök och blir indelade i grupper. Sedan startar tillverkningen av kvällens dessert. Under tiden ni väntar på ugnen/kylen fikar ni i Fredrikas Matsal.

Tidsåtgång

Ca 1,5 timmar (start 09.30 eller 13.30)

Pris

395 kr per person (exklusive fika, inklusive en alldeles egen kock och ett förkläde att ta med) mini debitering  8 personer

 

STRANDS FIKA

Perfekt ”efterlunch” aktivitet när ni vill göra något tillsammans och få en paus i konferensen. Till lunchkaffet 12,45 samlas ni i Fredrikas kök och blir indelade i grupper. Sedan börjar ni baka det som sedan serveras till eftermiddagsfikat.

Tidsåtgång

1 – 1,5 timmar (start senast 13.00)

Pris

345 kr per person (exklusive mat och dryck, inklusive en alldeles egen kock och ett förkläde att ta med hem)

Mini debitering 8 personer.

GRÖNA LINJEN

Upptäck en värld av nya smaker och råvaror. Intresset för ekologisk kost och bättre hälsa ökar hela tiden. För vem vill inte vara sund och medveten? Under ledning av matinspiratören Charlotte Schön Poulsen får du chansen att utveckla din kostfilosofi och göra matlagningen till något alldeles extra. Middagen kommer att bestå av en buffé av ca 8 rätter inkl dessert.

Tidsåtgång

ca  3 timmar (start senast 17.00)

Pris

575 kr per person (exklusive mat och dryck, inklusive fördrink och tilltugg vid genomgången, en alldeles egen kock och ett förkläde att ta med hem.)

Mini debitering 8 personer

ÖSTGÖTSKA SMAKER

Denna aktivitet passar den mer matlagningsintresserade gruppen som vill lära sig mer om nya tekniker och smaker. Tapas dvs smårätter har blivit ett populärt inslag även i vår svenska matkultur. Under ledning av våra duktiga kockar lagar ni ca xx olika tapas som dukas upp på buffé och avnjuts i Fredrikas kök.

Tidsåtgång

ca  3 timmar (start senast 17.00)

Pris

575 kr per person (exklusive mat och dryck, inklusive fördrink och tilltugg vid genomgången, en alldeles egen kock och ett förkläde att ta med hem.)  Mini deb 8 pers.

Tidsåtgång

Ca 1,5 timmar (start 09.30 eller 13.30)

Pris

395 kr per person (exklusive fika, inklusive en alldeles egen kock och ett förkläde att ta med)

mini debitering  8 personer

 

ROTSAKSLEK & KRYDDQUIZ

Hur stor koll har du på rotfrukter och kryddor? Fredrikas rotfruktslek och kryddquiz är en enkel aktivitet som kan göras såväl ute som inne. Som ett avbrott i konferensen eller efter arbetsdagens slut.

Tidsåtgång

Ca 45 min

Pris

125 kr / person, minimipris 1 500 kr