Kreativa konferenser som
laddar batterierna på nytt

På Rimforsa Strand värdesätter vi det personliga mötet med andra människor. Här, vid Åsundens strand, bjuder vi in till en perfekt miljö för ditt företags sammankomster. Allt från större event till givande möten i en mindre grupp. Vår ambition är densamma som din – att skapa en riktigt lyckad konferens. Varje möte har sina förväntningar och syfte. Därför erbjuder vi ett antal konferenspaket som vi hoppas ska locka till nya spännande utmaningar och framsteg.

Och nu har vi äntligen vår efterlängtade hiss så alla kan komma åt våra utrymmen och rum.

njut av bastubad i Rimforsa Strands härliga bastu

Strands Energiboost – konferenspaket

Efter en intensiv mötesdag, där vi fyllt på era energidepåer med kökets läckerheter, kopplar ni av med ett bastubad i vår härliga Strandbastu. Här återhämtar ni er under stilla samtal eller skön tystnad, med vacker utsikt över sjön. Och kanske blir det ett friskt dopp för den som vågar?

Paketet innehåller: förmiddagskaffe med smörgås och småkaka, lunch med salladsbuffé, smör, bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med fikabröd, frukt och nötter, 3-rätters middag med lättöl/vatten och kaffe/te, logi, frukostbuffé med bla äggröra och bacon, bastubad med badrock, frukt, juice och snacks i vår härliga Strandbastu samt anteckningsblock, penna, frukt och godis i lokalen.

Kom och laga mat med våra duktiga kockar

Snille och smak – konferenspaket

Gör konferensen till en riktig ”snackis”, där både hjärna och smaklökar får sättas på prov. Avsluta en tänkvärd mötesdag med rolig teamaktivitet i nya Fredrikas Kök. Under ledning av våra duktiga kockar lagar ni själva er utvalda middag. Extra uppskattat är dessutom att få tips och idéer att ta med hem.

Paketet innehåller: förmiddagskaffe med smörgås och småkaka, lunch med salladsbuffé, smör, bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med fikabröd, frukt och nötter, fördrink, snittar, matlagningsaktivitet, 3-rätters middag alt östgötska smaker med lättöl/vatten och kaffe/te, logi, frukostbuffé med bla äggröra och bacon, bastubad med badrock, frukt, juice och ett förkläde att ta med hem samt anteckningsblock, penna, frukt och godis i lokalen.

rimforsa-strand-50

Jobbet först – konferenspaket

Ibland är det bara jobb som gäller. Att i större eller mindre grupp fokusera till hundra procent, för att komma framåt i viktiga frågor. Då är det här rätt konferenspaket för er. Ni koncentrerar er på det som sker i konferenslokalen. Och självklart bjuds ni på kökets läckerheter under tiden ni är hos oss.

Paketet innehåller: förmiddagskaffe med smörgås och småkaka, lunch med salladsbuffé, smör, bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med fikabröd, frukt och nötter, 2-rätters middag med lättöl/vatten och kaffe/te, logi och frukostbuffé med bla äggröra och bacon, samt anteckningsblock, penna, frukt och godis i lokalen.

Afternoon Tea på Rimforsa Strand

Fredrikas Frestelser – konferenspaket

Livet består av både jobb och njutning. Ett frestande tips är att bryta av mötesdagen med en kulinariskt aktivitet i nya Fredrikas Kök. Till eftermiddagskaffet får ni instruktioner av kocken, för att sedan laga Strands Grand dessert. Senare på kvällen blir ni självklart serverade mästerverket.

Paketet innehåller: förmiddagskaffe med smörgås och småkaka, lunch med salladsbuffé, smör, bröd, varmrätt, lättöl/vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med fikabröd, frukt och nötter, Strands Grand dessert aktivitet, ca 1,5 tim, och ett förkläde att ta med hem. 2-rätters middag (varmrätt och dessert) med lättöl/vatten och kaffe/te, logi och frukostbuffé med bla äggröra och bacon samt anteckningsblock, penna, frukt och godis i lokalen.

Samtliga priser är exklusive moms: 12% på logi, 25% på mat, dryck och lokaler. Avbokningsregler är enligt Visitas:s rekommendationer.